News

Promisiunea pe care a făcut-o Elena Merişoreanu Ionelei Prodan pe patul de moarte. Cele două artiste au fost prietene foarte bune

Promisiunea pe care a făcut-o Elena Merişoreanu Ionelei Prodan pe patul de moarte. Cele două artiste au fost prietene foarte bune

Elena Merişoreanu a vorbit recent despre promisiunea pe care i-a făcut-o dragei sale prietene, Ionela Prodan, pe patul de moarte.

Acum, familia Prodan este zguduită de divorţul iminent dintre Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf, după ce acesta are o relaţie cu o tânără din Craiova pe care a lăsat-o şi însărcinată.

Ionela Prodan a murit în 2018, iar atunci Anamaria a avut sufletul sfâşiat, întrucât cele două erau foarte apropiate. Femei Prodan sunt puternice, cu toate acestea, asemenea lovituri ale vieţii te dărâmă, oricât de rezistent ai fi.

Artista Elena Merişoreanu a povestit pentru Click ce promisiune i-a făcut regretatei Ionela Prodan. Iată declaraţia cântăreţei:

„I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăţi, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică şi sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune şi cu rele. Are copiii aproape de ea şi eu, şi familia mea o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: ”Ai grijă de fetele mele!” Am fost şocată şi sunt încă şocată de divorţ. Încă mai sper că va fi bine. Ştie Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine şi eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăţia asta de copil!”, a declarat Elena Merişoreanu pentru Click.ro.

 

Comentarii

Modifică Setările