News

Proprietara maşinii pe care o conducea Răzvan Ciobanu când a murit nu îl cunoaşte pe designer: „Să vedem cine o să mă despăgubească“

Proprietara maşinii pe care o conducea Răzvan Ciobanu când a murit nu îl cunoaşte pe designer: „Să vedem cine o să mă despăgubească“

Moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu este învăluită în mister şi naşte tot mai multe supoziţii, în timp ce multe semne de întrebare nu îşi găsesc încă răspuns.

Cea mai mare dilemă în momentul în care lui Răzvan Ciobanu i-a fost găsit trupul neînsufleţit era legată de proprietarul maşinii pe care designerul o conducea în momentul în care a murit. Iniţial s-a spus că este posibil ca în autovehicul să se mai fi aflat cel puţin două persoane, deoarece în maşină se afla buletinul unui alt bărbat, dar şi mai multe obiecte care aparţineau unei femei.

După ce oamenii legii au făcut mai multe cercetări, ei au ajuns la concluzia că maşina îi aparţine Mădălinei Ignatuc, partenera de viaţă a lui Iulian Cercel, un apropiat de-al lui Răzvan Ciobanu, după cum notează Libertatea.

Din câte se pare, autovehiculul care valorează aproximativ 100.000 de euro i-a fost împrumutat lui Răzvan Ciobanu de către Iulian Cercel, fără ca Mădălin Ignatuc să ştie acest lucru. Mai mult decât atât, contactată de Libertatea, femeia a dezvăluit că nu îl cunoaşte personal pe Răzvan Ciobanu!

„Nici nu-l cunosc personal pe Răzvan Ciobanu. Să vedem cine o să mă despăgubească“, a spus femeia pentru sursa citată.

Modifică Setările