News

Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, primele reacţii: „Se întunecase. Am aşteptat 15 minute“

Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, primele reacţii: „Se întunecase. Am aşteptat 15 minute“

Noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu şi despre ultimele ore din viaţa lui ies la iveală cu fiecare zi care trece.

Dacă a preferat să nu apară în lumina reflectoarelor şi să nu ofere prea multe detalii despre ce s-a întâmplat pe litoral, înainte ca Răzvan Ciobanu să moară, Iulian Cercel, cel a cărui era maşina în care a decedat designerul, a dat, totuşi, o declaraţie scurtă.

Nedorind să ofere prea multe detalii în public, Iulian Cercel a preferat să discute cu anchetatorii, afirmând că maşina pe care o conducea Răzvan Ciobanu era înmatriculată pe numele soţiei lui, Mădălina Ignatuc, care nu se află în ţară în acest moment.

Jurnaliştilor de la Observator le-a spus că, ultima dată când a vorbit cu Răzvan Ciobanu, acesta era lucid: „Am plecat amândoi de la Bucureşti. El, la volan. Se întâmpla sâmbătă spre duminică. A rămas cheia la el, nu a împrumutat maşina. I-am lăsat-o eu. Nu ştiam că pleacă cu maşina la Bucureşti, nu l-aş fi lăsat. L-aş fi trimis cu cineva. Duminică seară am vorbit cu el ultima oară, eram la un restaurant şi l-am invitat să mănânce şi să-mi aducă maşina. Aveam bani în torpedou. Şi cardul. Era lucid, coherent, mi-a zis că vine. Se întunecase, am aşteptat puţin, cam 15 minute, l-am sunat iar şi nu a mai răspuns. Şi luni am aflat bomba“.

Modifică Setările