What`s hot?

Protejeaza-te de stres si anxietate cu Sedepril

Te-ai saturat sa fii obosita tot timpul? Nu mai stii cum sa scapi de anxietate si stres? Resimti problemele tale in atitudinea copilului tau? Ai o cariera ce nu iti permite sa aloci prea mult timp tie si familiei tale?

Studiile arata ca serviciul si stresul cotidian afecteaza atat persoanele adulte, cat si majoritatea copiilor ai caror parinti au joburi stresante. Persoanele care lucreaza sau traiesc intr-un mediu stresant au diferite afectiuni: stres, anxietate, lipsa de concentrare, agitatie.

Solutia pentru problema ta se numeste Sedepril!

Sedepril este un supliment alimentar ce este recomandat pentru starile de anxietate, stres si agitatie. Acest produs se gaseste sub doua forme de prezentare: Sedepril capsule si Sedepril sirop.

Sedepril capsule protejeaza organismul fata de stres şi de efectele distructive ale acestuia. Produsul este recomandat adultilor si copiilor cu varsta de peste 12 ani.

Ce beneficii are Sedepril capsule?

- Amelioreaza starile depresive;

- Induce o stare de calm si relaxare;

- Reduce starile de neliniste;

- Imbunatateste randamentul in starile de oboseala.

Sedepril Capsule si iti redescoperi echilibrul natural!

Sedepril sirop este recomandat in cazul stresului la copii: probleme scolare – note mici, certuri intre colegi, program incarcat, precum si probleme familiale – certuri intre parinti, divort, rivalitate intre frati. Acest sirop este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.

Ce beneficii are Sedepril sirop?

- Amelioreaza starile de agitatie şi tensiune nervoasa;

- Induce o stare de calm si relaxare;

- Amelioreaza tulburarile de somn (insomnii, somn agitat, coşmaruri).

Sedepril sirop – Scoala fara stres!

Sedepril poate fi gasit in farmacii si se administreaza ca un supliment alimentar. Pretul recomandat: cutie de 20 de capsule – 37 ron; 150 ml sirop – 37 ron.

Mai multe informatii gasiti pe www.sedepril.ro si pe www.facebook.com/LaboratoareleFiterman