News

Pulovere pentru bărbaţi - 3 moduri diferite de a arăta elegant

Pulovere pentru bărbaţi - 3 moduri diferite de a arăta elegant

În trecutul apropiat, puloverele nu erau considerate un instrument viabil în lumea modei, dar în ultimii ani din ce în ce mai multe persoane au adoptat mai multe stiluri de a purta acest articol vestimentar.

Astfel, putem observa astăzi mai multe trenduri în jurul puloverelor care au prins avânt. 

Ne aflăm în plină primăvară, iar vremea este destul de haotică în această perioadă. Un pulover poate fi alegerea perfectă în multe situaţii, deoarece îl putem purta într-o mulţime de moduri, chiar şi când dorim să adoptăm un stil vestimentar elegant. Stilurile vestimentare pe care le vom exemplifica în acest articol nu sunt neapărat noi, dar ele au început să acapareze piaţa, şi pe bună dreptate. După cum vom afla în scurt timp, puloverul este un item care poate fi adoptat în orice stil vestimentar, dar mai ales dacă vrem să avem o alură elegantă. Pe Bolf avem disponibile o sumedenie de modele de pulovere pentru bărbaţi, fie că vrei o maletă, helancă, şi aşa mai departe.

 

Accesoriile sunt extrem de importante

Primul sfat pe care îl putem da este legat de accesorii. Acestea pot schimba şi îmbunătăţi aspectul vestimentar pe care îl promovezi, indiferent de stilul pe care îl alegi: elegant, casual, business casual, şi multe altele. Este bine de ştiut că nu trebuie să pui prea multe accesorii la încheietura mâinii, dar poţi opta către două sau trei produse. Poţi alege, de exemplu, două brăţări metalice mai subţiri şi un ceas poziţionat în mijlocul lor, iar pe cealaltă mână o singură brăţară metalică, dar care poate fi de dimensiuni mai mari faţă de celelalte două. Dacă vrei să arăţi elegant, poţi alege un pulover bordo, care se poate combina în mod deosebit cu accesorii de culoare albă şi gri deschis. 

 

Contrastul de culori

Contrastul de culori este imperativ dacă vrei să arăţi elegant, în special dacă vrei să porţi un pulover la o întâlnire, la locul de muncă, etc. Cele mai elegante culori pe care le poţi alege sunt următoarele: roşu, champagne, albastru regal, bej, dar şi alb şi negru. Totuşi, nu începe să aduni toate accesoriile şi toate articolele vestimentare din garderoba ta care au culorile respective. Trebuie să urmezi un anumit patern, pentru ca acestea să aibă un contrast plăcut şi să poţi fi admirat de către cei din jur. Este lesne de înţeles că albul poate fi purtat alături de negru, dar există şi alte paterne extrem de interesante, cum ar fi alb cu gri şi unele elemente mov pentru o pată de culoare. 

 

Blugi denim cu pulover tricotat

 

Indiferent dacă afli la birou, vrei să ieşi la o plimbare sau mergi la cumpărături, această combinaţie clasică poate avea un efect masiv, dacă sunt urmate sfaturile de mai sus. Desigur, depinde de tine şi de gusturile tale. Moda, contrar a ceea ce se crede, ar trebui să fie subiectivă şi nu ar trebui influenţată de părerea celor din jur. Dacă tu te simţi bine în pielea ta şi vrei să porţi un anumit articol vestimentar într-un mod unic, atunci ce te opreşte să faci asta?

În final trebuie să ţii seama de câteva detalii pentru a beneficia de aspectul mult dorit. Alege piese de calitate, realizate din materiale naturale. Ai grijă la finisaje, acestea sunt foarte importante şi denotă eleganţă. Selectează piese minimaliste sunt mai versatile şi mai uşor de integrat.

 

 

Comentarii

Modifică Setările