News

Puştiul din „Singur acasă“, de nerecunoscut la 39 de ani! Macaulay Culkin este neîngrijit şi nu mai aminteşte deloc de Kevin

Puştiul din „Singur acasă“, de nerecunoscut la 39 de ani! Macaulay Culkin este neîngrijit şi nu mai aminteşte deloc de Kevin camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Macaulay Culkin, actor ce a devenit cunoscut în întreaga lume datorită rolului principal din „Singur acasă“, a împlinit pe 26 august 39 de ani, însă aspectul lui fizic nu mai aminteşte deloc de puştiul simpatic din celebra comedie.

Dacă în anii ’90 era iubit de o planetă întreagă, făcând parte inclusiv din grupul de copii cunoscuţi pe care Michael Jackson îi admira, acum Macaulay Culkin a ajuns de nerecunoscut. Kevin din „Singur acasă“, aşa cum îl ştia publicul larg, a avut probleme grave cu drogurile şi cu alcoolul, ajungând inclusiv în clinici de dezintoxicare.

Chiar dacă şi-a revenit, iar la finalul anului trecut cei de la Google l-au folosit ca actor principal într-o reclamă care amintea de „Singur acasă“, Macaulay Culkin este complet schimbat la 39 de ani.

Mai multe fotografii cu Macaulay Culkin pot fi văzute în GALERIA FOTO