News

Puştoaica din Fetele Gilmore este, azi, o femeie superbă. Vezi cea mai recentă apariţiei a ei!

Puştoaica din Fetele Gilmore este, azi, o femeie superbă. Vezi cea mai recentă apariţiei a ei!

Lauren Helen Graham şi Alexis Bledel, în Fetele Gilmore Ai admirat-o, cu siguranţă, în serialul Fetele Gilmore, difuzat între 2000 şi 2007, acolo unde a interpretat rolul delicatei Rory Gilmore, fiica personajului principal. Ajunsă azi la 35 de ani, actriţa Alexis Bledel este mai frumoasă ca niciodată sau, mai corect, la fel de frumoasă ca întotdeauna. Alexis Bledel, la 35 de ani Pe 3 mai, la un eveniment în New York Fidelă look-ului ei cu părul lung şi drept, într-o nuanţă naturală de şaten, actriţa cu ochi albaştri şi mari a cucerit asistenţa cu apariţia ei de la Hulu's 2017 Upfront Presentation, care a avut loc pe 3 mai, la New York.

Ne place totul la ea: ţinuta şic, cu un mix curajos de printuri şi culori, chipul fresh evidenţiat de un machiaj la limta dintre natural şi sofisticat, părul pieptănat perfect.

Vincent Kartheiser şi Alexis Bledel

Alexis este căsătorită din 2014 cu actorul Vincent Kartheiser, 38 de ani, cunoscut pentru apariţiile sale în serialele Angel şi Mad Men. În 2015, cei doi au devenit părinţii unui băieţel. Văzându-i pe cei doi împreună, am putea spune fără ocolişuri că cel norocos este el!

Foto: Hepta