Gossip

R-Patz, din nou pe covorul roşu cu Kristen

de admin

Cea din urmă premieră a seriei Twilight îi va aduce împreună pe covorul roşu pe Robert Pattinson şi Kristen Stewart, cea care i-a frânt inima înşelându-l cu Rupert Sanders

Cel puţin aşa susţin surse din anturajul lui, care spun că Rob a confirmat organizatorilor faptul că va păşi pe covor alături de Kristen. Dar asta se va întâmpla abia în luna noiembrie. Se îndreaptă spre o împăcare, aşadar? Se pare că nu şi că e vorba, de fapt, de un ultim gest de cavaler al lui R-Patz faţă de fosta sa iubită. "Le-a spus boşilor de la casa de film că îi va fi alături lui Kristen pentru ca ea să nu se simtă stingheră şi ca să o apere de huiduielile fanilor. Vrea să se poarte ca un profesionist şi să dea dovadă de o înaltă ţinută morală", a declarat o sursă pentru The Sun.

Între timp, Rob încearcă din răsputeri să se vindece de rana provocată de Kristen, implicându-se în cât mai multe proiecte profesionale, pentru a fi tot timpul ocupat. Cum va fi revederea lor - fie ea şi legată strict de premiera Twilight? Fiindcă cei doi nu s-au mai văzut de când au apărut pozele cu Stewart în îmbrăţişări tandre cu regizorul căsătorit Rupert Sanders.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare