News

Rachel Weisz şi Daniel Craig s-au căsătorit în secret

de admin

Actriţa din Agora şi James Bond au devenit soţ şi soţie într-o ceremonie desfăşurată în mare taină săptămâna trecută în New York. Vestea este cel puţin surprinzătoare, având în vedere că cei doi s-au afişat prima dată ca un cuplu în urmă cu doar şapte luni.

La eveniment au asistat doar patru persoane: fiica lui Daniel, Ella (18), din mariajul cu Fiona Loudon (destrămat în 1994), fiul lui Rachel, Henry (5), din relaţia cu regizorul Darren Aronofsky, şi doi prieteni de familie. "Daniel şi Rachel şi-au dorit să aibă o nuntă restrânsă", a declarat o sursă pentru News of the World. "Se iubesc la nebunie şi pur şi simplu n-au mai putut aştepta să-şi oficializeze relaţia - dar n-au vrut să stârnească agitaţie".

Povestea lor de iubire i-a luat prin surprindere chiar şi pe apropiaţii acestora. Cele două staruri, care joacă împreună în pelicula Dream House, ce va fi lansată în curând, au fost prieteni multă vreme. Dar în acest timp, Daniel a avut o relaţie de cinci ani cu Satsuki Mitchell, cu care a fost şi logodit. Iar Rachel a format nouă ani o familie pe care o credeam sudată cu Darren Aronofsky, tatăl lui Henry. Şi totuşi, anul trecut, în noiembrie, actriţa s-a despărţit fulgerător de regizorul peliculei Black Swan - iar faptul că în aceeaşi lună au apărut zvonurile despre ea şi Daniel a născut suspiciuni că această poveste de dragoste cu agentul 007 ar fi durat de mai multă vreme pe ascuns. Rachel a susţinut că totul s-a petrecut pe neaşteptate. Dar la vremea respectivă, revista americană Us Weekly a scris că Darren a fost devastat de despărţire, bănuind-o pe actriţă de trădare.

Cu dragostea nu-i de glumit! Robin Baun, reprezentantul lui Craig, a confirmat vestea nunţii, fără să dea detalii. Noi le urăm "Casă de piatră!".

Foto: Northfoto