News

Radu Mazăre Jr.: "Am câştigat primii 4.000 de euro la 16 ani" VIDEO

Radu Mazăre Jr.: "Am câştigat primii 4.000 de euro la 16 ani" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

E unul dintre cei mai doriţi burlaci, a studiat la Londra şi vorbeşte 5 limbi străine. Uite care a fost copilăria lui, ce hobby-uri are şi care este relaţia cu celebrul său tată.

Vica Blochina ne-a surprins cu interviul luat juniorului lui Radu Mazăre, care are acum 24 de ani. Şi, deşi ne-am aştepta să avem în faţă o altă beizadea, iată că fiul fostului politician este acum bărbat în toată firea, cu studii solide şi afaceri personale.

"Copilăria mea pot să spun că a fost una mai specială, în sensul în care am crescut într-un grup de oameni care mi-au arătat afecţiune şi toţi au fost în jurul meu atunci când am avut nevoie, în schimb pot să spun că a fost un grup puţin mai exigent în privinţa mea, pentru că m-au limitat tot timpul atunci când au văzut că am şanse să derapez şi să o iau pe alte cărări", a ţinut Radu Mazăre Jr. să puncteze încă de la început.

"Tata a fost mereu mai exigent, pentru că el a făcut o şcoală militară şi atunci cred că a dorit să impregneze acest mod de viaţă şi asupra mea. Când aveam 16 ani şi a aflat că am fostt într-un club de noapte şi că în jur de 4 dimineaţa beam cu mai mulţi prieteni shot-uri. A doua zi mi-a zis: "De mâine, vreau să te văd pe lac în fiecare dimineaţă". Eu, la început, nu mi-am dat seama la ce se referă, după care am aflat că vroia să mă duc la un club sportiv de caiac şi să fac antrenamente cu băieţii care se pregătesc pentru lotul olimpic. Şi, uite aşa, restul verii s-a dus. Am învăţat să fac caiac, mi-a plăcut foarte mult ce am învăţat şi băieţii pe care i-am întâlnit acolo, dar pentru mine a fost ca o pedeapsă pentru mine."

Tot la 16 ani a început să facă şi primii lui bani. "Am început cu un prieten al meu să administrăm un bar dintr-un parc acvatic din Constanţa. Şi, practic, făceam toate activităţile, de la recrutare, la aprovizionare, la management şi contabilitate... (...) Mi-aduc aminte că am câştigat 4.000 de euro, într-o vară! La 16 ani mi s-a părut ceva incredibil. Din ei mi-am luat un ATV".

Facultatea a făcut-o la Londra, studiind domeniul afacerilor internaţionale, în sistem bilingv, iniţial engleză-chineză, apoi engleză-portugheză. Acum, Radu Jr. vorbeşte 5 limbi străine: engleză şi portugheză fluent, dar şi spaniolă, germană şi turcă. "M-am întors de acolo cu un bagaj de cunoştinţe şi experienţe care m-au ajutat să pun bazele, împreună cu un prieten, unei agenţii de marketing digital."

În ceea ce priveşte relaţia cu părinţii lui, Radu spune că "mama a fost cea care m-a definit şi îngrijit de când eram mic şi până la o vârstă la care te puteai înţelege cu mine, moment în care am început să stau pe lângă tatăl meu. (...) De la el am moştenit pasiunea pentru sport şi călătorii. Am fost în peste 40 de ţări, marea majoritate în care puteam să practicăm şi kitesurf - care este sportul principal al familiei noastre. Dar am fost şi în alte locaţii, în care puteam să facem rafting pe râu, să mergem cu caiacul, să facem scuba diving. Tot timpul am urmărit să călătorim în locuri în care să facem activităţi sportive. Noi tot timpul am fost modeşti, am călătorit la calasa economy, tot timpul am avut sacii de zmee cu noi, plecam cu câte 7-8 zmee după noi... Nu ne plăcea să mergem într-un resort de 5 stele în care să nu ieşim, pe noi ne interesa să simţim oamenii, să simţim locul, să experimentăm ce înseamnă ţara respectivă. Şi atunci preferam să mergem în locuri mai puţini turistice, cu confort mai redus, dar să câştigăm experienţă."

Cum arată fata visurilor lui? "Poate să fie blondă, poate să fie brunetă sau roşcată, slabă în primul rând, frumoasă şi s-o ducă capul."