News

Radu Palaniţă susţine primul concert cu trupă. Cui dedică acest show câştigătorul de la Românii au talent

Radu Palaniţă susţine primul concert cu trupă. Cui dedică acest show câştigătorul de la Românii au talent

 A ajuns celebru, dar nu şi-a uitat colegii de breaslă. Azi, de ziua mecanicilor auto, cântă pentru ei.

După ce a câştigat inimile publicului în finala celui de-al zecelea sezon „Românii au talent”, mecanicului cu voce de aur  i se mai împlineşte un vis. Radu Palaniţă  va avea primul său concert cu acte în regulă, alături de o trupă live (Joy Band), un eveniment special dedicat colegilor săi de breaslă. Show-ul, care va include cover-uri din repertoriile unor artişti de renume, va fi transmis pe Facebook dintr-un service auto din Bucureşti.

„Este primul meu concert, complet, cu band şi mă bucur să cânt pentru şi în cinstea branşei mele. Istoria mea cu zona de mecanică auto este relativ simplă: am preluat ştafeta de la tatăl meu care tot cu asta se ocupa. Îmi doresc din tot sufletul o carieră muzicală care sper să prindă aripi - pregătesc şi o piesă proprie în viitor, vreau ca versurile să fie scrise de mine - însă până atunci voi merge în paralel cu cele două meserii. Meseria rămâne acolo, nu mi-o ia nimeni din mână. De ziua lor, le urez tuturor mecanicilor multă răbdare, în meseria asta chiar îţi trebuie, multă precizie, înţelepciune şi un sincer „La mulţi ani”, cât mai sănătoşi! Era nevoie de o zi a mecanicilor pentru o branşă aşa de mare”, spune Radu.

„Pe 30 iunie vom sărbători pentru prima dată Ziua mecanicilor auto în România, o sărbătoare pe care vrem să o transformăm într-o tradiţie şi să o aniversăm de acum încolo în fiecare an’’, adaugă Gabriel Zane, organizatorul.

 

Modifică Setările