News

Radu Vâlcan a dezvăluit cum îşi petrece timpul liber în Thailanda: „Programul e relativ“

Radu Vâlcan a dezvăluit cum îşi petrece timpul liber în Thailanda: „Programul e relativ“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Filmările pentru noul sezon „Temptation Island - Insula Iubirii”, show ce va avea premiera pe 3 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, sunt o provocare pentru Radu Vâlcan şi întreaga echipă, astfel că, în puţin timp liber, prezentatorul emisiunii încearcă să descopere mici bijuterii locale.

„Programul e relativ, pentru că dimineaţa ne întâlnim la cafea şi facem o mică şedinţă, iar pe parcursul zilei am câteva intervenţii, în funcţie de ce se întâmplă pe insule. Cea mai importantă întâlnire şi preferata mea este seara, la bonfire. De obicei, această filmare se întinde destul de mult. S-a întâmplat chiar să ne prindă răsăritul, începeau să cânte cocoşii”, povesteşte Radu Vâlcan.

„Timp de vizitat nu este pentru că dacă se întâmplă ceva pe o insulă sau alta, eu trebuie să fiu prezent acolo în cel mai scurt timp, aşa că nu mă pot îndepărta foarte mult. Dacă găsesc puţin timp, mă rezum la vizitat împrejurimile sau stau la plajă undeva în apropiere ca să pot interveni oricând”, a încheiat prezentatorul emisiunii.

Modifică Setările