News

Radu Vâlcan, petrecere surpriză la aniversarea a 40 de ani

Radu Vâlcan, petrecere surpriză la aniversarea a 40 de ani

Recent întors din Thailanda, locul în care s-a filmat cel de-al treilea sezon al emisiunii "Insula iubirii", Radu Vâlcan a primit cel mai frumos cadou. Pentru că actorul împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 40 de ani, soţia sa, Adela Popescu, a pus la cale detaliile pentru o petrecere surpriză. Dacă actorul şi-ar fi dorit să-şi petreacă ziua de naştere alături de Adela şi de fiul lor, Alexandru, fără niciun alt plan, se pare că soţia sa l-a uimit din nou. Între serviciu şi îngrijirea copilului, Adela şi-a făcut timp şi pentru a organiza o petrecere ca la carte că doar, o dată în viaţă împlineşte Radu 40 de ani.

El a spus că vrea să plecăm undeva doar noi trei. Eu am dat din cap că da. În timpul ăsta puneam la punct detaliile unei petreceri surpriză, prima din viaţa lui. Trebuia să marcăm frumos schimbarea prefixului. Prietenii cei mai buni echipaţi ca la circ, cu coifuri, fluiere, şi alte kichosenii, într-o locaţie cosy cu mâncare bună, vinuţ pe măsură şi tort de la bunica -ingredientele perfecte pentru o seară foarte frumoasă. La mulţi ani, dragostea mea! Să râdem mult în continuare şi să ne creştem puiul cât putem noi de frumos! ❤", a scris Adela pe Facebook.

16602661_1529970413698914_5714604234796560879_n

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit până acum de la Adela este băieţelul lor.  Poate că aniversările viitoare vor veni cu vestea că familia lor se va mări, întrucât actorul şi-a exprimat dorinţa de a avea încă doi copii.

Foto: Instagram, Facebook

Modifică Setările