News

Radu Vâlcan, despre primul mariaj: „M-am însurat pentru că mi se părea cool“

Radu Vâlcan, despre primul mariaj: „M-am însurat pentru că mi se părea cool“

În curând, va ajunge pentru a doua oară la altar, de data aceasta alături de Adela Popescu. Uite ce spune gazda show-ului „Insula iubirii“ despre prima lui căsătorie şi de ce nu a durat.

Puţini ştiau – ori poate au uitat între timp – că Radu Vâlcan a fost căsătorit în anii 2000. Prima lui soţie se numeşte Tereza şi e o femeie de afaceri care, după divorţ, s-a mutat în Grecia, unde s-a recăsătorit şi a făcut un copil.

Întrebat de ce s-a ajuns la divorţ, Radu Vâlcan a răspuns pentru Antena Stars:

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

În prezent, Radu Vâlcan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Adela Popescu. Cei doi se pregătesc să-şi unească destinele.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările