News

Radu Vâlcan, schimbare radicală de look! Prezentatorul s-a ras în cap: „Copiii, când l-au văzut, au început să plângă“

Radu Vâlcan, schimbare radicală de look! Prezentatorul s-a ras în cap: „Copiii, când l-au văzut, au început să plângă“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Weekendul abia încheiat a fost unul plin de surprize pentru Adela Popescu, care a fost surprinsă... neplăcut de soţul ei, Radu Vâlcan.

Prezentatorul de la „Insula iubirii“ a luat o decizie radicală duminică, fără a-şi anunţa familia: s-a dus la frizer şi s-a ras în cap. Din păcate pentru Radu Vâlcan, noua lui frizură n-a fost pe placul Adelei Popescu, dar nici pe placul celor doi copii pe care îi au împreună, care ar fi început să plângă atunci când şi-au văzut tatăl.

„Soţul meu s-a trezit devreme în această dimineaţă, dar nu pentru a-mi cumpăra flori, nu pentru a-mi face cafeaua, nu pentru a-mi pregăti un mic-dejun copios, aşa cum mi-aş fi dorit într-o zi de duminică. El s-a trezit atât de devreme pentru că şi-a dorit să ne surprindă pe mine şi pe copii. Ei, când l-au văzut, au început să plângă. Le-ai marcat copilăria. Eu m-am speriat şi am crezut că trăiesc un coşmar. Dragii mei, m-am trezit şi am dat cu ochii de el. Ce ţi-ai făcut scumpete în cap? Ce s-a întâmplat cu părul tău? Nu pot să mă obişnuiesc. Doamne, în ce film trăieşti tu?“, a spus Adela Popescu, pe reţelele de socializare.

Adela Popescu a postat pe instastory şi o fotografie în care Radu Vâlcan poate fi văzut ras în cap, în timp ce prezentatorul de la „Insula iubirii“ a postat pe Instagram o fotografie cu o descreire sugestivă: „Sunt un dur, ce cana mea“.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO