News

Raed Arafat, aşa cum nu l-ai mai văzut! A petrecut cu cântece lăutăreşti şi a vorbit despre preferinţele sale culinare

Raed Arafat, aşa cum nu l-ai mai văzut! A petrecut cu cântece lăutăreşti şi a vorbit despre preferinţele sale culinare

După ce un an întreg l-am auzit vorbind doar despre pandemia de coronavirus, iată că Raed Arafat a lăsat preţ de o oră deoparte meseria şi a vorbit despre… mâncare. Şeful DSU nu consumă carne, dar a găsit înlocuitorul perfect.

Din martie 2020 şi până acum, Raed Arafat a fost simbolul veştilor despre pandemia de coronavirus. Când apare la televizor, ne aşteptăm la orice tip de veşti, în general proaste. Dar iată că cifrele infectărilor scad, ocazie cu care şeful DSU s-a relaxat preţ de câteva zeci de minute alături de Mircea Dinescu, la emisiunea acestuia de pe Prima TV, ”Poezie şi delicateţuri”. 

Raed Arafat si Mircea Dinescu

Raed Arafat i-a dezvăluit celebrului poet că a încetat să mănânce carne la începutul anilor 2000 şi că a găsit înlocuitorul perfect: carnea din mazăre.

”Există o firmă italiană care aduce produse din carnea de mazăre şi aici, în România. Produce mititei din mazăre, carne tocată din mazăre, salam din mazăre. Mititeii se pregătesc la grătar cum se pregătesc mititeii obişnuiţi … Totul se prepară precum carnea obişnuită, chiar şi gustul este oarecum similar”, i-a declarat Arafat lui Mircea Dinescu. 

Raed Arafat in pandemia de coronavirus

Mircea Dinescu a ţinut cont de preferinţele culinare ale medicului de origine palestiniană şi, în loc de carne, a gătit scrumbie de Dunăre, orez, ştevie şi o salată de ciuperci pleurotus.

Foto: Profimedia, Prima TV, Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările