News

Raluca Bădulescu şi alte vedete, implicate într-un dosar legat de traficul de droguri. Oreste a reacţionat pe Facebook!

Raluca Bădulescu şi alte vedete, implicate într-un dosar legat de traficul de droguri. Oreste a reacţionat pe Facebook!

După ce în urmă cu mai mulţi ani a existat un dosar numit „Cocaină pentru VIP-uri“, acum procurorii DIICTOT au pe masă un nou dosar legat de celebrităţi şi de substanţele interzise.

Denumit „Stupefiante pentru VIP-uri“, dosarul include numele unor vedete ca Raluca Bădulescu, Oreste, Marian Ionescu de la Direcţia 5 şi Răzvan Ciobanu. Potrivit celor de la Libertatea, traficant în acest dosar ar fi manelistul Elis Armeanca, în timp ce majoritatea vedetelor au calitate de martor. Din câte se pare, Carmin, fiul lui Marian Ionescu, ar avea calitate de consumator!

Primul care a reacţionat a fost Oreste, care a postat pe Facebook un mesaj: „Hai că au pitrocit-o mult. În 2003, când îl torpilam cu acelaşi aplomb pe Adrian Năstase, am fost chemat la audieri la Parchet, fiind suspectat că am întreţinut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedientă a titrat atunci că sunt locotentul lui Nuţu Camataru. Evident că era o făcătură ordinară menită să mă compromită. Astăzi, Ciuma Roşie încearcă acelaşi scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, prinţul Consort al Ciumafaiei Roz Firea, publică mizeria asta: Luni voi merge la DIICOT Ploieşti să văd despre ce este vorba Înţeleg că e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat şi merg mai departe! Fără milă! Fără prizonieri! Ca să citez un şpagasin obedient pupător de fese infracţionale“.