News

Raluca Lăzăruţ a apărut într-o nouă reclamă în America VIDEO

Raluca Lăzăruţ a apărut într-o nouă reclamă în America VIDEO

Vedeta de televiziune face furori şi peste Ocean şi a fost distribuită într-un clip publicitar pentru o companie de mobilă.

Chiar ne întrebam ce mai face frumoasa Raluca Lăzăruţ, stabilită de peste doi ani în Statele Unite. Ei bine, ea este soţia lui Horaţiu Boeriu, un român stabilit în America încă din copilărie, care provine dintr-o familie înstărită şi care, la ora actuală, deţine una dintre reviste auto de succes de pe continentul american. Cei doi sunt împreună de aproape patru ani, iar în urmă cu doi ani s-au cununat civil în Chicago, avându-i ca naşi pe Adelina şi Cristi Chivu. Raluca a obţinut automat cetăţenia americană, precum şi dreptul de a munci în SUA.

Raluca Lăzăruţ e de doi ani soţia lui Horaţiu Boeriu.

Cu experienţa ei în televiziune, Raluca Lăzăruţ a lucrat ca reporter pentru Fox, a jucat în mai multe reclame TV şi cochetat chiar şi cu lumea filmului, apărând în rolul unei asistente în serialul „Chicago Med”. Asta i-a deschis pofta pentru actorie, astfel că merge uneori la castinguri în speranţa că va primi un rol important.

Până atunci, însă, a fost distribuită într-un nou clip publicitar, realizat pentru Toms Price Home Furnishings, o companie producătoare de mobilier şi decoraţiuni interioare. Iată-i prestaţia mai jos.

Modifică Setările