News

Raluca Lăzăruţ, în ipostază de mămică FOTO

Raluca Lăzăruţ, în ipostază de mămică FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Frumoasa brunetă a fost weekend-ul trecut la botezul copilului unor prieteni, ocazie perfectă pentru ca toţi să şi-o imagineze în postură de mamă.

Raluca Lăzăruţ duce un trai tihnit peste Ocean, acolo unde s-a stabilit în urmă cu câţiva ani şi unde trăieşte alături de soţul ei, Horaţiu Boeriu, un român stabilit în America încă din copilărie, care provine dintr-o familie înstărită şi care, la ora actuală, deţine una dintre reviste auto de succes de pe continentul american. Cei doi sunt împreună de aproape patru ani, iar în urmă cu doi ani s-au cununat civil în Chicago, avându-i ca naşi pe Adelina şi Cristi Chivu.

Citeşte şi:

Raluca Lăzăruţ pleacă definitiv din România

Raluca Lăzăruţ a apărut într-o nouă reclamă în America VIDEO

Weekendul trecut, cei doi au fost la botezul băieţelului unor prieteni, într-o frumoasă locaţie din Chicago. Micuţul a primit numele de Noah şi a fost sărbătorit la National Hellenic Museum, într-o atmosferă foarte elegantă şi cu multă verdeaţă.

Raluca s-a pregătit ca pentru un eveniment de red carpet, arătând ca o divă la ieşirea din camera hotelului Waldorf Astoria. Pentru această ocazie, ea a ales să poarte o rochie din saten cu o capă din paiete, iar părul şi l-a prins într-o modernă coadă de cal. Soţul ei, Horaţiu, a fost la fel de elegant, purtând un costum navy cu sacou la doi nasturi.

Raluca şi formează un cuplu frumos şi de-abia aşteptăm să-i vedem şi în ipostaza de părinţi.

Modifică Setările