Lifestyle

Raluca Lăzăruţ, vacanţă în doi în Hawaii FOTO&VIDEO

Raluca Lăzăruţ, vacanţă în doi în Hawaii FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 52 poze

Frumoasa brunetă şi soţul ei au petrecut un sejur de vis în cel mai hot arhipelag din Pacific.

Hawaii a rămas, pentru mulţi, o destinaţie de vis. Pentru americani, este un vis mai uşor de îndeplinit, mai ales că insula este teritoriu al Statelor Unite.

De când s-a mutat peste Ocean, unde şi-a legat destinul de un alt român plecat din ţară, Horaţiu Boeriu, Raluca Lăzăruţ are ocazia să descopere cele mai frumoase locuri din America. Şi, dacă de regulă ea şi Horaţiu colindă zonele limitrofe oraşului Chicago, iată că acum au ajuns şi în paradisiacul Hawaii.

Cei doi au fost instantaneu vrăjiţi de frumuseţile insulelor tropicale, cu vegetaţia lor luxuriantă, plajele incredibile cu nisip negru vulcanic şi ţestoasele care vin să-şi depună ouăle.

Ca orice turist sosit în arhipelag, Raluca Lăzăruţ şi Horaţiu Boeriu s-au bucurat să vadă şi balenele şi delfinii ce înoate în apele calde şi care nu se tem să se apropie de ambarcaţiunile localnicilor.

Following the dolphins #bigisland #kona #dolphins #hawaii

A post shared by Horatiu Boeriu (@horatiub) on

Totodată, cascada de pe insula Maui şi plantaţiile de cafea le-au oferit experienţe inedite.

Cei doi soţi au fost cazaţi într-un resort de cinci stele, Wailea Beach Resort - Marriott, în imediata apropiere a plajei, cu infinity pool, grădini luxuriante şi bucătărie gourmet.

Iată şi albumul cu fotografiile lor de vacanţă.

Modifică Setările