News

Raluca şi Walter Zenga, la The Globe Soccer Awards, gala mai marilor din fotbal

Raluca şi Walter Zenga, la The Globe Soccer Awards, gala mai marilor din fotbal camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

După un Crăciun şi un Revelion petrecute la Veneţia, cei doi soţi s-au reîntors în Dubai, pentru a nu rata ediţia din acest an a galei laureaţilor din fotbal.

Nici nu s-a încheiat bine şirul sărbătorilor, că Raluca şi Walter Zenga au îmbrăcat ţinutele de gală pentru unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale începutului de an: The Globe Soccer Awards. Anume acel eveniment care, alături de ”Balonul de Aur”, FIFA World Player şi de ”Gheata de Aur”, completează Grand Slam-ul fotbalului mondial la nivel de premii.

Pentru o asemenea seară, Raluca Zenga a avut o apariţie all black, accesorizată cu perle, în timp ce Walter Zenga a optat pentru un look uşor casual, cu costum bleumarin, cămaşă albă descheiată la guler şi mocasini.

În cadrul ceremoniei, Cristiano Ronaldo şi-a adăugat în portofoliu încă două premii, fiind aplaudat de pe margine atât de logodnica lui, Georgina Rodriguez, care a fost şi gazda evenimentului, cât şi de fiul cel mare, Cristiano Jr.

Juventus Torino, echipa lui Ronaldo, a luat şi alte distincţii. Francezul Blaise Matuidi s-a ales cu premiul pentru întreaga carieră, având-o alături pe soţia sa, Isabelle. De asemenea, cel mai bun conducător a fost ales Fabio Paratici, tot de la campioana Italiei. Titlul de cel mai bun antrenor i-a fost înmânat lui Didier Deschamps, antrenorul Franţei – campioana mondială din Rusia. Asta în timp ce vestitul tehnician italian Fabio Capello, croatul Zvonimir Boban, fost star la AC Milan, şi brazilianul Ronaldo au fost premiaţi pentru întreaga carieră.

Walter Zenga a fost invitat în calitate de antrenor al echipei Venezia, formaţie aflată pe locul 16 în Serie B, cu care a semnat contractul în octombrie 2018. Fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo face naveta între Italia şi Emirate, Crăciunul şi Revelionul petrecându-l la Veneţia, iar începutul de an găsindu-l în Dubai.