Vedete

Raluca şi Walter Zenga s-au împăcat. Au uitat de divorţ şi partaj: "Nu suntem deloc despărţiţi!"

Raluca şi Walter Zenga s-au împăcat. Au uitat de divorţ şi partaj: "Nu suntem deloc despărţiţi!"

În urmă cu câteva luni anunţat divorţul, acum anunţă împăcarea. Ce se întâmplă între Raluca şi Walter Zenga?

În octombrie 2020, Walter Zenga uimea cu declaraţiile oficiale despre despărţirea de Raluca. Se simţea trădat: "Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorţul familie Zenga, este adevărat !Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici, pentru a nu lăs loc de altre interpretări ! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie ! Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors, cumva, împotriva noastră ... Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea mulţi detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc ", scria el pe reţelele de socializare. 

Toţi se aşteptau apoi la divorţ, la un partaj, dar s-a lăsat o linişte în declaraţii, nici el nu a mai spus nimic presei, nici ea. Acum au venit veşti neaşteptate. Nu au divorţat, încă sunt împreună.

"Nu suntem deloc despărţiţi. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a şters-o după 8 ore”, a spus Walter Zenga la o emisiune a postului tv italian Canale 5, în care a apărut alături de Raluca.

Walter Zenga, în vârstă de 60 de ani, se pare că îşi doreşte să continue căsnicia cu Raluca, i-a mai dat o şansă. Cei doi sunt împreună de 17 ani, dintre care 14 au fost căsătoriţi. Au împreună doi copii: pe Samira şi pe Walter junior.

Foto: Facebook, OK!

Modifică Setările