News

Raluca Zenga, de ziua ei: "Am primit numeroase cadouri, tablouri, cercei Chanel, brăţări Dior şi Prada”

Raluca Zenga, de ziua ei: "Am primit numeroase cadouri, tablouri, cercei Chanel, brăţări Dior şi Prada”

Raluca Zenga, soţia antrenorului Walter Zenga, şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un mod inedit: împreună cu 30 dintre prietenele sale, la o petrecere pe iaht, cu tema "sirene şi alte creaturi mitologice".

„Anul acesta, am vrut să mă sărbătoresc în mod diferit, şi am ales să ne desprindem de terra fermă pentru a naviga în apele Golfului. Am organizat, aşadar, o petrecere pe iaht, care ne-a oferit o privelişte mirifică din mare asupra Dubaiului”, a spus sărbătorita.

Raluca a avut alături cele mai bune prietene, şi anume circa 30 de fete, un DJ care a avut rolul de a le face pe fete să danseze pe muzica preferată şi şampanie din belşug.

“Tema petrecerii a fost sirene şi alte creaturi mitologice, astfel încât prietenele mele să îşi folosească imaginaţia pentru costumaţii cât mai simpatice - doar eram încă în atmosfera de Halloween! Tortul a fost un deliciu cu cremă de nutella şi, desigur, a păstrat tematică marină şi mitologică, cu Mica Sirenă şi Zeul Poseidon! Prietenii m-au răsfăţat cu cadouri inspirate, printre care două tablouri-portret realizate de un pictor local renumit şi numeroase accesorii de firmă, cercei Chanel, brăţări Dior şi Prada etc”, povesteşte Zenga.

“Walter mi-a trimis cel mai frumos buchet de trandafiri, însoţit de o emoţionantă scrisoare”, a mai adăugat Raluca Zenga, soţul acesteia fiind plecat în Italia. Nici copiii nu au uitat de ziua mamei lor. Samira şi Walter Jr. pregătindu-i Ralucăi cele mai amuzante felicitări, decorate cu scoici şi sirene, în care îşi asigurau mama că este încă tânăra şi frumoasa.

"Mami, nu-ţi face griji, eşti încă tânăra şi frumoasă, te iubim şi cu un an mai mult!" , au scris cei mici.

Modifică Setările