News

Raluca Zenga, o Crăciuniţă sexy FOTO

Raluca Zenga, o Crăciuniţă sexy FOTO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Deşi e obişnuită să facă Sărbătorile pe plaja din Dubai, anul acesta frumoasa blondă a ales peisajul mirific al Italiei, ţara natală a soţului ei, Wlater Zenga.

Raluca Zenga a dat Dubaiul pe Italia, iar Crăciunul a prins-o la Roma, alături de celebrul ei soţ, Walter Zenga, şi de cei doi copii ai lo, Samira şi Walter Jr. Şi se pare că a fost alegerea perfectă, căci Raluca, gurmandă fiind, s-a bucurat de un meniu variat: curcan, paste, aperitive italieneşti, îngheţată şi multe deserturi pe placul ei, căci în Oraşul Etern se mănâncă mai mult decât perfect!

Şi, ca să fie în ton cu Crăciunul, Raluca Zenga şi-a pregătit şi câteva costumaţii demne de o Crăciuniţă autentică, dar mult mai sexy şi mai atrăgătoare!

“Dacă acasă, în Dubai, Crăciunul ne-ar fi prins servind masa pe terasă şi apoi relaxându-ne la plajă, nici la Roma nu ne-am putut plictisi, căci am avut un program care ne-a ţinut mereu antrenaţi. Ne-am plimbat prin Roma, ne-am bucurat de toate frumuseţile ei, ne-am pregătit şi l-am aşteptat cuminţi pe Moş Crăciun, fiecare a primit ce şi-a dorit, şi ne-am ospătat atât cu bucate tradiţionale româneşti, cât şi cu cele italieneşti. Bineînţeles că nu ne-au lipsit de pe masă sarmalele şi cozonacul, dar şi alte specialităţi. În locul porcului, am ales însă friptura de curcan”, a spus Raluca Zenga.

Modifică Setările