Vedete

Randi împlineşte 37 de ani în week-end. Cine e femeia care l-a învins

Randi împlineşte 37 de ani în week-end. Cine e femeia care l-a învins

Randi îşi face un cadou aniversar şi lansează o nouă piesă, „Femeia care m-a învins”, chiar în apropierea zilei sale de naştere.

Artistul Famous Production, care împlineşte 37 de ani pe 23 mai, spune că, dată fiind  perioada de restricţii, speră să marcheze în acest fel aniversarea sa şi să-i bucure şi pe fani cu o noutate. Randi mărturiseşte că de ziua lui are câteva planuri, dar încă nu ştie dacă se vor concretiza toate. „Sâmbătă voi sărbători doar cu familia mea, cu fratele meu şi părinţii noştri. Mi-ar plăcea să-i am alături şi pe prietenii mei, dar momentan nu se poate. Sperăm în iunie să plecăm la Dubova, un loc foarte frumos de la Dunăre, la graniţa cu Serbia. Desigur, dacă vom putea călători”, declară artistul.

Piesa „Femeia care m-a învins” este compusă integral de Randi, atât versurile, cât şi muzica, şi este despre acea femeie care „reuşeşte să-mi înţeleagă esenţa, nu doar aparenţa, să îmi dea jos măştile”, spune artistul, adăugând că melodia nu îşi găseşte încă inspiraţia în realitate.

Filmat la începutul lunii martie, chiar înainte de perioada de izolare, videoclipul este o colaborare în premieră cu fraţii Spoială Brothers, cărora le aparţine şi scenariul clipului. De această dată, povestea vine nu ca o completare, ci ca o exprimare opusă a piesei. „Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit, mai dinamic şi cinematografic şi, mai ales, să vină ca o antiteză a poveştii despre iubire profundă şi emoţii. Astfel, videoclipul vorbeşte despre o luptă fizică, deloc uşoară, în care ea mă învinge”, punctează artistul, precizând că inclusiv decorul a fost construit de la zero, special pentru această filmare.   

 
 
Modifică Setările