News

Răsturnare de situaţie pentru Oana Roman. Ea şi soţul Marius Elisei nu se mai pot dezlipi unul de altul! În ce ipostaze tandre s-au filmat

Răsturnare de situaţie pentru Oana Roman. Ea şi soţul Marius Elisei nu se mai pot dezlipi unul de altul! În ce ipostaze tandre s-au filmat camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Între Oana Roman Elisei şi soţul său s-a întâmplat ceva ce mulţi poate că nu mai credeau. Deşi îşi anunţaseră divorţul la începutul anului, cei doi soţi şi-au reconsiderat poziţia. Cu siguranţă că şi-au rezolvat neînţelegerile, iar acum uimesc cu gesturile de adolescenţi.

Oana şi Marius au plecat spre mare, iar ea a pus un Instastory în care se vede clar că cei doi nu-şi mai pot dezlipi mâinile unul de pe altul. Soţul Oanei o mângâie pe picioare, în timp ce conduce, iar ea a filmat momentul.

Înainte de plecarea spre mare, Oana a clarificat: „Astăzi am venit iarăşi să o văd pe mama, pentru că plecăm până duminică seară la mare. Avem nişte treabă acolo. Am vrut să o văd înainte să plec. Aştept să coboare, să ies cu ea pe terasă să stăm de vorbă. E şi Isa, dar e cu tatăl ei la restaurant. Eu o aştept pe mama. Ar trebui să vină pe acolo, cu liftul”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Ba mai mult, vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care apare doar cu fostul soţ în timp ce sunt îmbrăţişaţi. Potrivit descrierii, Isa este „responsabilă” de apropierea părinţilor, micuţa şi-a dorit să îi vadă pe cei doi aşa cum erau înainte de divorţ.

„Poza asta a făcut-o Isa şi a insistat sa stăm fix aşa. Am postat-o cum a făcut-o ea cu toată iubirea şi fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc, dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei.

Mai mult, Marius nu mai ştie ce să-i facă şi s-o răsfeţe şi recent a surprins-o cu un cadou nesperat, un telefon nou şi flori:

”Am avut o zi groaznică şi am ajuns acasă şi am găsit asta...Şi acum plâng în hohote de bucurie pentru că îmi doream mult de tot să-mi schimb telefonul. Mulţumesc Marius Elisei din toată inima mea ruptă în bucăţi, dar plină de iubire”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Pentru Oana perioada este foarte grea, din cauza îngrijorărilor legate de mama sa, Mioara Roman, a cărei stare de sănătate este vizibil şubrezită.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările