News

Râsul ei e cunoscut de toată ţara, dar cine ştie cum arăta când era mică? Iat-o pe Ana Maria Barnoschi în copilărie!

Râsul ei e cunoscut de toată ţara, dar cine ştie cum arăta când era mică? Iat-o pe Ana Maria Barnoschi în copilărie! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În anul 2012 a devenit cunoscută în toată ţara datorită emisiunii „Roata norocului“, de la Kanal D, unde făcea echipă cu Liviu Vârciu. Acum, ea se află la aceeaşi emisiune, însă alături de Bursucu’.

După patru sezoane de succes, în care a cucerit publicul cu râsul ei inconfundabil, dar şi cu talentul actoricesc şi cu paşii de dans, Ana Maria a intrat şi în echipele „WOWBiz“ şi „Bingo România“, emisiuni care însă au dispărut din grila Kanal D.

Pe lângă emisiunile de la postul turcesc, vedeta în vârstă de 26 de ani este şi dansatoare profesionistă şi a apărut în videoclipurile unor artişti români consacraţi, precum trupele Fly Project şi 3 Sud Est.

Chiar dacă toţi o ştiu cum arată acum, câţi au văzut poze din copilăria ei sau o cunosc de când era mică? Noi vă arătăm câteva fotografii cu Ana Maria Barnoschi pe vremea când nu era cunoscută de o ţară întreagă!

Modifică Setările