News

Razboi între Gwen Stefani şi Gavin Rossdale!

de admin

Razboi între Gwen Stefani şi Gavin Rossdale!

Nu este prima dată când se vorbeşte despre neînţelegerile între cei doi soţi faimoşi. Ba chiar s-a spus că Gwen a mai făcut un copil - al treilea fiu, Apollo - pentru a-şi salva căsnicia. De data asta, însă, Gwen însăşi recunoaşte că s-a certat aprig cu Gavin


Care a fost motivul care a provocat un conflict între cele două vedete? Ei bine, show-ul "The Voice" USA, la care amândoi sunt juraţi. "M-am frământat îngrozitor până să mă hotărăsc dacă e OK ca Gavin să fie cu mine la acelaşi show, pentru că n-am mai colaborat până acum decât la făcut copii", a spus cu ironie Stefani (44) la o conferinţă de presă care anunţa noul sezon al show-ului, ca va începe la NBC de pe 22 septembrie.

"Mi s-a părut foarte apăsătoare situaţia asta de a-l avea pe Gavin la aceeaşi emisiune cu mine, iar înainte de a lua decizia finală, chiar în noaptea anterioară, ne-am certat. Fiindcă eu îi tot spuneam: Nu ştiu dacă pot funcţiona în condiţiile astea. E pur şi simplu prea mult pentru mine!. Finalmente, însă, am adormit după ceartă, iar dimineaţa, cu mintea limpede, am zis: Hai să facem asta! Va condimenta lucrurile în platou. Asta e ceva nou. Hai să colaborăm şi profesional. De ce nu? Şi vă spun că a fost fantastic! La primii concurenţi, am fost atât de emoţionată, stresată, fiindcă stăteam chiar lângă soţul meu la masa juriului. Mi se părea ciudat. Dar el e atât de inteligent şi un real talent muzical. S-a dovedit a fi o experienţă foarte amuzantă", a spus Gwen despre acest proiect împărţit în premieră cu Gavin (48, foto sus).

Foto: WENN

Modifică Setările