Gossip

Război între Adam Levine şi Miley Cyrus

Război între Adam Levine şi Miley Cyrus

Miley şi Adam nu se înţeleg deloc.

Cei doi juraţi de la "The Voice" nu se înţeleg deloc. Conflictul e atât de puternic, încât Adam vrea să părăsească emisiunea din cauza ei

Miley şi Adam nu se înţeleg deloc.
Miley şi Adam nu se înţeleg deloc.

De cum s-a anunţat că pentru următorul sezon, Miley va fi înlocuită de Gwen Stefani, care va reveni la "The Voice", cel care s-a bucurat cel mai mult a fost Adam Levine. "Adam e încântat! Se bucură mult că scapă de Miley", a divulgat o sursă din echipa de producţie a show-ului de talente muzicale.

"De cealaltă parte, Blake Shaelton, colegul lui de juriu, n-a mai fost acelaşi în timpul acestui sezon al emisiunii fără iubita lui, Gwen Stefani lângă el şi asta s-a văzut. Când era şi ea în juriu sezonul trecut, Blake strălucea. Înlocuitoarea ei, Miley Cyrus, n-a fost deloc pe placul lui Levine. El o găseşte cea mai nesuferită persoană de pe pământ", a continuat aceeaşi sursă. Iar Miley nu are, la rândul ei, o părere mai bună despre rocker. Vestea proastă este, însă, că pentru dinamizarea emisiunii şi păstrarea audienţelor, producătorii s-au hotărât să meargă pe o alternanţă a juratelor, astfel că pentru sezonul următor, cel cu numărul 12, va fi readusă Gwen - dar pentru sezonul 13, va reveni Miley. "Dacă o aduc pe Cyrus înapoi, Adam nu mai vrea să facă parte din show. Într-atât s-a săturat de ea", a avertizat sursa. "De fapt, şi el, şi Blake se gândesc să iasă din show după sezonul 12, odată cu Gwen!".

Modifică Setările