News

Război total între Florin Chilian şi Cătălin Măruţă

Indignat că vedeta Pro TV i-ar fi ţinut partea Anei Maria Georgescu, cântăreţul a trecut la atacuri dure la adresa prezentatorului, spunând că: „uite aşa îşi fac unii carieră pe morminte, la propriu“.

Conflictul dintre Ana Maria Georgescu şi Florin Chilian pare de nestăvilit, deşi au trecut 9 ani de la despărţirea lor. Iar el produce acum şi victime colaterale.

În cadrul unui interviu acordat Click.ro, pentru rubrica „Sincer cu Anca Bejan“, Florin Chilian a rememorat episodul în care fosta sa logodnică l-a acuzat de violenţă în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

„Îi cunosc motivele, ştiu de ce a făcut-o. Sper să fie bine, sper să fi trecut ea peste întâmplarea asta. Nu ştiu dacă într-adevăr i-a fost de folos. Oricum, în societate nu i-a fost absolut deloc de folos“, i-a spus Florin Chilian Ancăi Bejan.

„Când l-am văzut pe Măruţă că băga de la el, şi buza spartă, şi arcada... Atunci mi s-a făcut mie milă de săraca fată!“, a comentat artistul.

Întrebat dacă a ridicat vreodată mâna la Ana Maria, Chilian a răspuns: „Nu. Nu. Ar fi şi greu! E şi o chestie destul de ciudată, pentru că, având un părinte care este judecător, dacă-i dai un bobârnac fetei respective, s-ar putea să rămână cu semne vreo două-trei luni. Era destul de dificil să ascund o chestie de genul ăsta“.

Şi dacă se mai întreabă cineva cum de cântăreţul n-a ajuns la închisoare, după toate acuzaţiile, el lămureşte lucrurile firec: „Poate pentru că nu s-a întâmplat nimic“.

Dar Chilian nu poate trece cu vederea faptul că prezentatorul emisiunii, unde fosta lui logodnică i-a distrus imaginea, n-a fost imparţial. Aşa că ne-a spus o frumoasă poveste despre Cătălin Măruţă.

La Cătălin Măruţă e o poveste mişto, undeva pe Pluto sau pe Jupiter întâmplată... Un realizator de televiziune de-acolo din Jupiter, uşor machit, a omorât pe trecerea de pietoni din Gorj-Jupiter, e un judeţ prin Jupiter pe acolo, un om. Asta e o poveste, înţelegi, nu conţine niciun adevăr, dar o pun aşa, ca putere de exemplu. Un părinte, care întâmplător era judecător pe-acolo pe Pluto sau pe Jupitor, i-a propus realizatorului ăstuia care a omorât un om pe trecerea de pietoni, i-a propus să-l salveze cu o condiţie, să-i facă feciorul mare vedetă. Să-l ia la Bucureşti, să-i dea o emisiune. Exista o chestie «Trupeţii intergalactici DP2» sau o chestie de genul ăasta. S-a bătut palma, s-au aranjat lucrurile, judecătorul l-a scos pe producătorul televiziunii galactice din problemă basma curată. Feciorul judecătorului a ajuns la Bucureşti şi uite aşa îşi fac unii carieră pe morminte, la propriu, sau pe cadavre, sau pe cimitire. N-am o problemă cu asta. (…) Dar Măruţă ar fi trebuit să pună atunci o întrebare: «Cum de n-a intrat Chilian în puşcărie pentru aşa o bătaie soră cu moartea?»“, a mai spus Florin Chilian, în exclusivitate pentru Click!.

Aceeaşi „poveste“ apare scrisă şi pe blogul său, chilian.ro.

La rândul său, Cătălin Măruţă a reacţionat, spunând că-l va acţiona în instanţă.

„Despre Florin Chilian presa a zis de toate. De bine, că e artist sensibil şi talentat! Şi de rău, că are probleme cu alcoolul şi că ar fi un om violent. Eu unul nu am zis de el nimic! Nu am făcut afirmaţii, acuzaţii! Nu am inventat poveşti dubioase pe care le-am spus sub adăpostul pamfletului, conştient fiind că voi stârni, totuşi, semne de întrebare şi voi mai şi convinge pe câţiva să mă creadă! Şi nici nu o voi face! Am să las instanţa să facă dreptate şi lumină. Pentru că sunt unele lucruri cu care nu se glumeşte! Şi pentru că, dacă eu mi-am asumat statutul de persoană publică, nu înseamnă că părinţii mei, care nu au făcut asta, merită să sufere!”, a declarat Măruţă pe contul său de Facebook.

Modifică Setările