News

Război total între divele din "Totul despre sex": "Relaţia noastră este toxică!"

Război total între divele din "Totul despre sex": "Relaţia noastră este toxică!"

Fanii faimoasei francize Totul despre sex au fost extrem de dezamăgiţi să afle, de curând, că nu se va mai face un al treilea film, după ce existau promisiuni că se lucrează la aşa ceva. Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall Evident că au apărut numeroase zvonurile legate de cine se face vinovat pentru anularea proiectului, iar toate săgeţile au indicat către veterana serialului, actriţa Kim Cattrall (61). Ei bine, după ce au apărut în presă informaţii conform cărora cei de la Warner Bros. au anulat proiectul deoarece n-au putut să treacă peste cererile exagerate ale actriţei în schimbul acordului de a apărea în film, Kim a ţinut să facă lumină în emisiunea lui Piers Morgan de luni seara. Eroinele din Totul despre sex, în vremurile bune Kim a refuzat să apară în Totul despre sex 3 Ocazie cu care Kim a mărturisit că relaţia ei cu celelalte actriţe din franciză, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristen Davis, este un toxică şi că nu le leagă nimic în afara faptului că au jucat în acelaşi serial.

"Toate au copii, iar eu sunt cu zece ani mai în vârstă decât ele, iar, de când s-a terminat serialul, mi-am petrecut timpul mai mult în afara New York-ului, aşa că nu le-am mai văzut. Ceea ce aveam în comun a fost serialul, iar serialul s-a terminat."

Faptul că actriţa născută în Anglia nu a rămas în relaţii de prietenie cu colegele din serial o dovedeşte şi lipsa ei de la reuniunile de tot felul care s-au făcut, peste ani, între acestea.

Cattrall a mai ţinut să menţioneze că n-a avut nicio pretenţie exagerată pentru a apărea în Totul despre sex 3, ci pur şi simplu nu a mai vrut să joace în această franciză.

"Vă asigur că n-o voi mai juca niciodată pe Samantha Jones (n.r. personajul ei din Totul despre sex). Acest capitol s-a terminat şi s-a terminat fără regrete. Aş fi vrut doar ca Sarah să se poarte un pic mai drăguţ." Catrrall face referire la declaraţia recentă a lui Sarah Jessica Parker, care s-a arătat dezamăgită că filmul a fost anulat, lăsând să se înţeleagă că este vina colegei sale, Kim Cattrall.

"Nu am cerut bani, nu am cerut alte proiecte, aşa că să fiu catalogată drept divă este absolut ridicol", a conchis Kim.

Modifică Setările