News

Războinicii şi Faimoşii s-au distrat, aseară, împreună. Ştefan şi Alex au fost foarte chipeşi!

Războinicii şi Faimoşii s-au distrat, aseară, împreună. Ştefan şi Alex au fost foarte chipeşi!

Poate că emisiunea Exatlon s-a terminat, însă pentru concurenţii care s-au întors din aventura lor dominicană, distracţia de-abia acum a început. Spunem asta pentru că nu este petrecere bucureşteană la care să nu participe şi câţiva dintre cei care au participat la acest reality show difuzat pe Kanal D.

Aseară, aproape că a avut loc o reuniune în toată regula a concurenţilor de la Exatlon, care s-au distrat împreună la o petrecere mondenă, chiar dacă au fost în tabere diferite.

Este vorba despre faimoşii Cătălin Cazacu şi Giani Kiriţă şi războinicii Ştefan Floroaica, Alexandru Nedelcu, Alina Pană şi Rafaela Marcaş, prima concurentă de la Exatlon care a părăsit competiţia.

Cătălin Cazacu, Alex Nedelcu şi Rafaela Marcaş
Rafaela, Alex şi Alina, primii trei din fotografie

Aceasta din urmă a fost foarte apropiată de Alex Nedelcu, cu care a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram, plus filmuleţe la categoria Insta Story.

Alina şi Cătălin
Ştefan, Cătălin şi Giani, alături de producătoarea Exatlon

La rândul lui, Cătălin Cazacu a făcut o fotografie împreună cu o concurentă din echipa rivală, Alina, în timp ce Ştefan s-a simţit în largul lui pozând alături de "vulturii" Cazacu şi Kiriţă.

Clar este că toţi concurenţii Exatlon au arătat minunat la această seară mondenă.

Ştefan, alături de vedete Kanal D
Modifică Setările