News

Războinicul Alex de la Exatlon s-a schimbat. Noul look l-a transformat total

Războinicul Alex de la Exatlon s-a schimbat. Noul look l-a transformat total

De când au părăsit Republica Dominicană, concurenţii de la Exatlon au luat cu asalt petrecerile mondene de vară din Capitală, prilej pentru fanii emisiunii de a-ai admira şi în alte situaţii decât cele din concursul sportiv. Alex, în concurs Alex Nedelcu, sportivul de 26 de ani de echipa Războinicilor este unul dintre ei. Numai că, aseară, când şi-a făcut apariţia la o astfel de petrecere, tânărul a fost de nerecunoscut.

Pentru că da, concurentul cunoscut cu porecla de Bentiţă a renunţat la părul lui lung şi creţ şi la barba crescută în concurs şi a apărut cu o freză nouă. S-a tuns scurt şi parcă a devenit alt om.

Alex, imediat după ce a revenit în ţară (foto mijloc)

Evident că părerile fanilor sau, mai bine zis, ale fanelor concurentului sunt împărţite, aşa cum o arată şi comentariile de pe paginile de Facebook şi Instagram ale emisiunii Exatlon.

"Alegerea lui! A plecat la Exatlon băiat, s-a întors bărbat, dar se pare că nu-i place acest rol, vrea să redevină cel care a fost înainte. Forget it. Acesta a fost Alex de la Exatlon, cel tuns şi frezat e un oarecare Alex", scrie un fan al emisiunii.

Alex, în versiunea nouă

"Nici nu l-am recunoscut. Nu glumesc, tot dădeam de colo colo cu mâna pe telefon să văd ambele poze, că mă gândeam că l-au încurcat pe Ştefan cu altcineva", scrie altcineva.

"Era mai cool cu părul lung, arăta aşa fix de la Hollywood. Însă şi aşa îmi place, seamănă cu Bogdan Vlădău", se mai arată într-un comentariu.

Modifică Setările