News

Războinicul Emanuel de la "Survivor România", dansator în cel mai nou videoclip al Ioanei Ignat FOT&VIDEO

de admin

Războinicul Emanuel de la "Survivor România", dansator în cel mai nou videoclip al Ioanei Ignat FOT&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Unul dintre cei mai puternici concurenţi cu şanse mari la titlul de "Supravieţuitor" îşi demonstrează talentul coregrafic într-un clip nou-lansat.

După trei luni de la începerea reality show-ului "Survivor România" în Republica Dominicană, timp în care a depus efort susţinut pe traseele sportive, dar a îndurat şi foamea, frigul ori căldura excesivă, Emanuel Neagu se dovedeşte a fi unul dintre cei mai puternici concurenţi din echipa Războinicilor, cu şanse reale la premiul cel mare şi la titlul de "Supravieţuitor". El este concurentul care nu doar că aduce cele mai multe puncte echipei sale, dar a devenit şi foarte popular în rândul internauţilor.

Emanuel Neagu are 23 de ani şi este dansator profesionist. Războinicul este originar din Cocorăştii Colţ, judeţul Prahova, dar locuieşte în Bucureşti. Tânărul a încercat toate sporturile şi marea lui pasiune este, fără îndoială, dansul, care i-a devenit profesie.

„M-am înscris la din pasiune pentru sport şi pentru adrenalină, pentru necunoscut. Mă consider un tip rezistent, creativ şi mă descurc în orice situaţie”, spunea Emanuel, înainte de a intra în competiţia de la Kanal D.

Emanuel şi fratele lui geamăn au avut o copilărie grea. Părinţii lor se confruntau cu probleme financiare şi, de prea multe ori, mâncarea nu era destulă. În cadrul emisiunii, cum confesiunile curg, căci timp este, Războinicul i-a povestit colegului său, Cristi, cum cumpăra mâncare ”pe caiet” şi tatăl lui plătea când lua salariul.

„Mâncam salam cu pâine şi mă bucuram. Luminiţa de la capătul tunelului a fost dansul”, a povestit tânărul, printre lacrimi.

Părinţii dansatorului au divorţat atunci când el şi fratele lui aveau 14 ani, ceea ce a însemnat o altă perioadă grea pentru familia Neagu…sau ce mai rămăsese din ea. Peste greutăţi s-a lăsat timpul, iar acum, după cum spune chiar mama concurentului de la Survivor, totul este bine.

„Uneori oamenii aleg să se despartă pentru binele copiilor. Ei au preluat partea bărbăteasca pe umerii lor. Eu zic că toate astea i-au maturizat si i-au făcut oamenii de astăzi, ceea ce sunt ei astăzi”, a spus mama lui Emanuel, care munceşte în Anglia.

Totuşi, cu multă ambiţie, şi-a depăşit condiţia şi acum îşi trăieşte visul, acela de-a fi dansator profesionist. Drept dovadă, el a fost cooptat în realizarea mai multor materiale video, iar acum, alături de alţi dansatori, a intrat în echipa care a realizat cel mai nou videoclip lansat de Ioana Ignat, Sensibil (Nu am somn), intrat în trending pe YouTube.

Filmările au avut loc, desigur, cu mult înainte de intrarea lui Emanuel în competiţia "Survivor România", dar e o surpriză ca acum să-l descoperim evoluând în clipul unei tinere cântăreţe aflate pe val. Descoperiţi-l şi voi în imaginile de mai jos! 

Modifică Setările