Royals

Războiul celor două ducese. Ce spune limbajul corpului despre antipatia dintre ele?

Războiul celor două ducese. Ce spune limbajul corpului despre antipatia dintre ele?

Uitaţi de „Fab Four“! Cei care ar fi trebuit să alcătuiască gaşca tânără şi unită de la Palatul Buckingham duc un război tacit în culise.

Şi totul porneşte de la „cumnatele regale. Când toată lumea spera la o prietenie precum cea legendară dintre Prinţesa Diana şi Sarah Ferguson, alesele fraţilor Harry şi William au dat toate planurile peste cap. Se acceptă, dar nu se plac... Dovadă stau şi aceste fotografii cu cele două, în care limbajul corpului este mai mult decât grăitor.

Februarie 2018. 

Posturi în oglindă, zâmbete false şi apropiere superficială.

Iunie 2018.

Un zâmbet reţinut din partea lui Meghan şi o poziţie a corpului cât se poate de grăitoare.

Iulie 2018.

Distanţă, lipsa unei familiarităţi şi dovada evidentă că nu se simt confortabil când sunt doar ele două.

Octombrie 2018.

Nu doar anotimpul este mai rece, ci şi relaţia dintre cele ducese: lipsa oricărui contact vizual.

Aceste femei atât de diferite n-aveau cum să devină prietene, iar faptul că Meghan a intrat în familia regală cu pretenţii de Hollywood (deşi nu-şi făcuse un nume acolo) a îndepărtat-o şi mai mult de ea pe Kate cea modestă. O Kate care se înţelegea minunat cu Harry, înainte de apariţia lui Meghan, şi care a ajuns să se plângă, acum, că acesta s-a schimbat.

Să fie şi o mică doză de gelozie din partea celei care, până la Meghan, era răsfăţata britanicilor? De când aceştia şi-au primit jucăria cea nouă, în persoana americancei, Kate a trebuit să se mulţumească cu un neplăcut rol secund în ceea ce priveşte interesul media.

Foto guliver/getty images/afp; rct.uk