News

Războiul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt continuă. Ei au dus conflictul la alt nivel pentru cei şase copii

Războiul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt continuă. Ei au dus conflictul la alt nivel pentru cei şase copii camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Celebritatea e o sabie cu două tăişuri, iar cei doi actori şi-a asumat asta. Şi cum în dragoste şi în război totul e permis, au dus, recent, conflictul la alt nivel.

După patru ani şi o luptă crâncenă, procesul de divorţ al celor doi pare să se apropie de final. Şi în timp ce unii cred că Brad e pe cale să simtă gustul victoriei în ceea ce priveşte custodia comună a copiilor, alţii susţin că Angelina mai are câţiva aşi în mânecă ce-i vor aduce custodia totală. Lucrurile se precipită între ei din cauza faptului că, de sărbători, ambii vor să petreacă mai mult timp cu cei şase moştenitori: Maddox (19), Pax (16), Shiloh (15), Zahara (15) şi gemenii Viviene şi Knox în vârstă de 12 ani.

O sursă a declarat pentru revista americană People că Pitt e îngrijorat că fosta lui soţie îşi doreşte controlul legal asupra minorilor pentru a se putea muta cu ei din ţară. Cu uşile mai mult închise, dar cu martori importanţi şi schimbări neaşteptate de situaţie, bătălia legală dintre cei doi continuă în instanţă. Şi dacă nu cu mult timp în urmă Angelina cerea excluderea din caz a judecătorului John W. Ouderkirk, pe motiv că este prea apropiat de fostul ei soţ şi se poate lăsa influenţat, recent şi echipa ei a suferit o lovitură, Priya Sopori, un fost procuror federal şi mâna dreaptă a avocatei ei, Samantha DeJean, părăsind procesul. Nu se ştie, însă, dacă a demisionat sau a fost dată afară.

De altfel, procesul s-a prelungit odată cu îndepărtarea lui Ouderkirk, cel care i-a şi cununat civil în 2014 şi cel care a fost solicitat, iniţial, să se ocupe de divorţul lor amiabil. Cu o nouă echipă “la bord” şi cu sume colosale vehiculate în ceea ce priveşte onorariile avocaţilor, Angelina “luptă cu toate armele să rămână cu ceea ce vrea după acest divorţ, mai ales în ceea ce priveşte copiii. Îşi plăteşte echipa de avocaţi cu o adevărată avere şi consideră că aceştia trebuie să câştige cazul pentru ea”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Nu e prima dată când Jolie schimbă macazul. În 2018, avocata Laura Wasser, care reprezintă multe vedete în procese de divorţ, a încetat colaborarea cu actriţa pe motiv că separarea devenise “veninoasă şi urâtă”, iar ea propusese o înţelegere amiabilă. Pe “câmpul de luptă” au fost aduşi, de către ambele părţi, martori cu nume şi funcţii grele, de pe două continente: experţi în securitate, oameni din anturajul lor, precum asistenţi personali şi bodyguarzi, o fostă colegă de platou a Angelinei, Jillian Armenante, cu care aceasta a jucat în Girl, Interrupted, o armată de psihologi specializaţi în comportamentul copiilor şi adolescenţilor, dar şi tori, toţi meniţi să demonstreze care merită câştig de cauză.

Un moment sensibil şi decisiv, invocat adesea de Angie, este conflictul din avion dintre Maddox şi Brad, din 2016, când se pare că actorul ar fi consumat alcool şi şi-ar fi bruscat fiul. Atunci a decis Jolie să pună capăt celor 11 ani de relaţie, iar la scurt timp Pitt declara public că e alcoolic, dar că se tratează. Vremurile acelea au apus, însă, iar cariera lui pare să fi explodat recent. Şi-a revenit după depresia post-divorţ şi a şi înşfăcat un Oscar pentru rolul din Once Upon a Time... in Hollywood. Şi cel mai probabil şi apropierea publică de fosta soţie, Jennifer Aniston şi un amantlâc recent cu modelul german Nicole Poturalski au pus paie pe focul dintre el şi fosta soţie. Pentru că Angie n-a făcut în aceşti ani decât să câştige bile albe în faţa copiilor lor, dedicându-se total creşterii acestora, meditaţiei şi discreţiei totale, neavând nicio relaţie amoroasă. Nu mai e mult, însă, şi curtea va lua o decizie, căci până pe 8 decembrie cei doi trebuie să afle cine, cât şi când va petrece timp cu cei şase copii şi, mai ales, dacă Angelina are dreptul să se mute cu ei departe de tatăl lor.

 

Modifică Setările