Evenimente

Războiul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie continuă! Nimeni nu dă un pas înapoi în lupta pentru proprietăţi, sume fabuloase şi custodia copiilor

Războiul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie continuă! Nimeni nu dă un pas înapoi în lupta pentru proprietăţi, sume fabuloase şi custodia copiilor camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Lovitură sub centură pentru Brad Pitt din nou, din partea fostei soţii, Angelina Jolie.

Actriţa a vrut să îşi vândă jumătatea pe care o deţine alături de Brad Pitt din castelul Miraval din Correns, Franţa, în valoare de 164 milioane de dolari. Este uluitor gestul său, în condiţiile în care Brad Pitt chiar produce vinuri şi şampanii în ediţie limitată, Fleur de Miraval, în cadrul podgoriei pe care o au lângă castel. O sticlă din exclusivista şampanie pe care însuşi actorul o promovează costă 390 de dolari.

Dacă partea sa era de vânzare, corect ar fi fost să îi dea fostului partener de viaţă ocazia să cumpere, mai ales că locaţia are o însemnătate pentru ei, nu este doar un business. În 2014 acolo au organizat o ceremonie secretă de nuntă, la care au fost prezenţi doar cei şase copii ai lor.

Din păcate, iubirea lor s-a făcut scrum, iar în urma ei au rămas multe resentimente, multe procese pe rol şi un război pentru avere şi custodie ce pare că nu se mai termină.

Jolie a depus actele de divorţ în august 2016, acuzând ”diferenţe ireconciliabile” şi cerând custodie deplină pentru cinci din cei şase copii: Pax(17 ani), Zahara (16 ani), Shiloh (15 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (13 ani). Fiul Maddox are deja 20 de ani.

Brad Pitt a primit custodia comună, iar această decizie este vehement contestată de Angelina, care a jurat că va reuşi să îl scoată pe fostul soţ din ecuaţie, întrucât ţine mult la custodia exclusivă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Păcat doar că se ajunge în astfel de situaţii după ani de zile de iubire şi convieţuire.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările