Beauty

Războiul kilogramelor pierdute! Dietele surorilor Kardashian

Războiul kilogramelor pierdute! Dietele surorilor Kardashian

În ultimul an, am observat că fetele Kardashian au făcut schimbări serioase în viaţa lor, fiind disperate să slăbească. Pesemne, s-au săturat să fie criticate pentru formele voluptuoase.

Astfel, Kourtney (36), Kim (35) şi Khloe (31) şi-au făcut ordine în viaţă şi s-au apucat de sport. ”Facem foarte mult sport împreună, (...) mergem des la plimbare”, a declarat Khloe pentru ediţia americană a revistei OK!.

În cele ce urmează, vom detalia la ce au recurs surorile Kardashian pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Khloe Kardashian – a slăbit aprox. 27 de kg în ultimii doi ani, estimează Melanie McGrice (nutriţionist)

Vedeta de reality show nu uită de cele câteva minute de stretching
Vedeta de reality show nu uită de cele câteva minute pe zi de stretching

Khloe merge la sală ori de câte ori are ocazia, iar asta înseamnă, de multe ori, zi de zi. Dovadă stau zeci de fotografii surprinse de paparazzi cu Khloe în faţa sălii de fitness.

Regulile de care ţine cont

Fără scuze! ”Niciodată nu amână vreo şedinţă. Dacă are ceva de făcut la 8 am, vine de la 6 ”, spune Gunnar Peterson, cel care o antrenează pe Khloe.

Este punctuală. De obicei, Khloe se prezintă cu 30 de minute înainte de şedinţa de antrenament propriu-zisă, pentru a face stretching şi câteva exerciţii cardio. ”Apoi facem un antrenament de timp circuit, în care facem, să zicem, cinci exerciţii diferite, a câte trei repetări, în mai puţin de o oră”, a povestit Gunnar.

51984876 Reality star Khloe Kardashian is spotted at a studio to film her reality show in Van Nuys, California on March 1, 2016. Khloe was rocking an open front black shirt that showed off her cleavage. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Aşa arată acum Khloe

Face box. ”Îmi place să boxez. A boxa este, pentru mine, foarte amuzant, plus că te ajută să te eliberezi de stres. Când boxez mă distrez atât de tare, încât uit că eu, de fapt, fac sport.”, a declarat Khloe.

Schimbă tipurile de exerciţii. Pentru Khloe e important să aibă varietate în antrenamente: ”Nu fac niciodată acelaşi antrenament două zile la rând, mă plictisesc”.

Antrenamente pentru părţi ale corpului diferite. Khloe povesteşte că-şi lucrează grupele de muşchi alternativ.

Cât despre posteriorul ei, Khloe a declarat că cel mai bun exerciţiu rămâne urcatul scărilor. ”Scările sunt cel mai bun antrenament pentru partea inferioară a corpului tău”, a declarat Khloe, care de asemenea adoră să facă genoflexiuni pentru a-şi modela posteriorul.

Exclusive... 51934218 Reality star Khloe Kardashian was spotted heading to the gym in Los Angeles, California on December 21, 2015.  On the latest episode of "Keeping Up With The Kardashians" Khloe opened up about how she thinks Lamar is her soulmate. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Spre sală

Ce mănâncă Khloe Kardashian

Dimineaţa. Khloe se trezeşte de dimineaţă şi bea pe stomacul gol un pahar de apă şi o ceaşcă de cafea, ca mai apoi să meargă la sală. După antrenament, Khloe bea un alt pahar mare de apă, consumă un bol de cereale de ovăz şi un shake proteic.

khloe-kardashian

Prânz şi cină. Koko optează la prânz pentru o salată de pui chinezească, în timp ce la cină serveşte legume înăbuşite şi peşte. Şi, desigur, un pahar de apă.

Gustări. ”Consum un măr cu unt de arahide sau fructe şi nuci”, a declarat Khloe.