Royals

Răzbunarea cumnatei? Este Meghan Markle sursa bârfelor din presă despre Kate?

Răzbunarea cumnatei? Este Meghan Markle sursa bârfelor din presă despre Kate? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Amplul articol din prestigioasa revistă britanică Tatler i-a înfuriat atât de tare pe Ducii de Cambridge, încât aceştia au dat în judecată publicaţia. 

Este vorba despre un material denumit Catherine the Great, ce se voia o descriere sinceră şi inedită a celei care va deveni, într-o zi, regină. Informaţiile din culise, cum că soţia lui William are şi o faţă nemiloasă, focusată pe marele premiu, viitorul titlu de regină, n-au pus-o chiar într-o lumină favorabilă. 

O altă informaţie din cauza căreia Kate este furioasă susţine că aceasta a slăbit dramatic deoarece nu mai face faţă volumului de muncă cu care a rămas după ce Meghan şi Harry au părăsit palatul. 

Kate Middleton este dezamăgită în special din cauza redactorului-şef al revistei, Richard Dennen, acesta fiind un prieten apropiat al acesteia încă din vremurile studenţiei ei de la Universitatea St. Andrews, amic cu care Kate a şi mers în vacanţă de două ori.

Mai nou, umblă vorba că nici cumnata ei Meghan  Markle n-ar fi străină de acest articol denigrant la adresa lui Kate. Care este legătura cu soţia lui Harry?

Ei bine, autoarea articolului, jurnalista Anna Pasternak, este buna prietenă cu numita Vanessa Mulroney, care a lucrat şi ea la revista Tatler, iar acum trăieşte în Canada. Iar Vanessa este cumnata Jessicăi Mulroney (foto jos), nimeni alta decât cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle.

Cu alte cuvinte, autoarea articolului avea un acces foarte uşor la fosta ducesă şi la informaţiile acesteia din culisele palatului.

Toată lumea ştie că Meghan şi Kate n-au avut niciodată o relaţie prea bună, prima catalogând-o pe a doua ca fiind înfiptă şi încordată. Rămâne de văzut dacă soţia lui Harry s-ar preta la a divulga presei informaţii care ar pune-o pe Kate într-o lumină nevaforabilă.