Royals

Răzbunarea Reginei: Harry, Meghan şi copiii lor, tăiaţi de pe lista de invitaţi la Jubileul de Platină

Răzbunarea Reginei: Harry, Meghan şi copiii lor, tăiaţi de pe lista de invitaţi la Jubileul de Platină camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Palatul regal britanic a luat, din nou, foc din cauza Prinţului Harry.

Şi asta deoarece Ducele de Sussex a anunţat că îşi va publica, anul viitor, o carte de memorii în care va vorbi despre plecarea lui şi-a lui Meghan din casa regală. Ei bine, familia regală este cu atât mai furioasă cu cât această carte de dezvăluiri va vedea lumina tiparului în acelaşi an în care regina va aniversa 70 de ani de domnie, mai exact Jubileul de Platină.

Având în vedere că este a doua acţiune prin care Harry o vinde pe regină, apropiaţii palatului britanic sunt de părere că aceasta va anula invitaţia pregătită pentru Ducii de Sussex şi cei doi copii ai lor, de a se alătura familiei regale britanice la balconul Palatului Buckingham la ceremonia de anul viitor.

Harry ar fi lucrat, în secret, de aproape un an la această carte în care promite că va vorbi deschis despre ceea ce l-a determinat să părăsească palatul, însă faptul că aceasta va fi publicată în cel mai important an al reginei deranjează cel mai mult.

“Posibilitatea ca el să-şi mai vadă familia în viitor este foarte mică. Mulţi suspectează că acesta este sfârşitul drumului pentru relaţia lor”, a declarat un apropiat al familiei britanice pentru presa din Anglia.

Comentarii

Modifică Setările