News

Răzvan Botezatu s-a căsătorit. Fostul prezentator de la Antena a arătat tuturor verigheta primită de la iubit

Răzvan Botezatu s-a căsătorit. Fostul prezentator de la Antena a arătat tuturor verigheta primită de la iubit camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Răzvan Botezatu trăieşte cea mai fericită perioadă din viaţa lui, fostul prezentator de la Antena Stars a anunţat că iubitul său l-a cerut în căsătorie.

 

În urmă cu mai multe luni de zile, Răzvan Botezatu recunoştea că este gay. A stârnit un val uriaş de comentarii, însă el a dezvăluit totul: “Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulţi ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi.

 

Sunt şi în România bărbaţi care au mărturisit public că sunt GAY. Îmi apreciez intimitatea şi ştiu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteţi să pariaţi că voi fi speriat de ce va urma… şi de câţi oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declaraţii vor deveni publice.”

Acum, acesta a povestit că a fost cerut în căsătorie de iubit, în Germania. Se pare că el e mai fericit ca niciodată, a spus marele DA. Fericita veste a făcut-o publică prin intermediul reţelelor de socializare: “Am fost cerut în căsătorie”.

Cu această ocazie, el a postat şi prima imagine cu verigheta, dar şi cu iubitul. Se pare că acum poartă pe deget o bijuterie cu o mare însemnătate.

Totodată, imaginea postată este şi prima în care apare alături de iubit. A stârnit multe controverse în mediul online.

„Oameni buni, ce tot îl felicitaţi? Astea sunt greşeli genetice. Să facă ce vor ei în dormitor, dar nu încurajaţi căsătoria că mai aveţi şi voi pe acasă copii, nepoţi!!!! Nu mă înţelegeţi greşit. Pe mine nu mă deranjează, dar nici nu vreau că generaţia de mâine să trăiască într-o confuzie. Poate mai citim biblia, codul familiei.”