News

Răzvan Ciobanu a murit: primele imagini de la locul accidentului! Maşina distrusă complet, trupul găsit pe câmp VIDEO

Răzvan Ciobanu a murit: primele imagini de la locul accidentului! Maşina distrusă complet, trupul găsit pe câmp VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A doua zi de Paşte a fost una plină de ghinion pentru creatorul şi criticul de modă Răzvan Ciobanu, care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Constanţa. Răzvan Ciobanu a murit: maşina, distrusă complet Potrivit oamenilor legii, accidentul auto a avut loc pe 29 aprilie 2019, în jurul orei 07.15 dimineaţa.

Maşina condusă de Răzvan Ciobanu se deplasa dinspre Năvodari spre Săcele şi, la intrarea în Săcele, fostul jurat de la “Bravo, ai stil” ar fi pierdut controlul autoturismului şi a rulat aproape 850 de metri în afara părţii carosabile, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. În urma impactului, Răzvan Ciobanu a murit, notează "Ziua de Constanţa".

Răzvan Ciobanu a murit: trupul său, găsit pe câmp

Potrivit celor de la Antena 1, oamenii legii au mai găsit în autoturism încă un act de identitate, care nu îi aparţinea lui Răzvan Ciobanu, însă la faţa locului nu a fost găsită altă persoană în afara creatorului de modă, care era decedat.

Modifică Setările