News

Răzvan Ciobanu a vrut să se sinucidă! Dezvăluiri incredibile: „Spunea că nu mai poate trăi cu datorii şi fără dragoste“

Răzvan Ciobanu a vrut să se sinucidă! Dezvăluiri incredibile: „Spunea că nu mai poate trăi cu datorii şi fără dragoste“ camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Au trecut trei săptămâni de când Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier violent petrecut în judeţul Constanţa, însă ancheta privind decesul prematur al designerului este în desfăşurare.

Cum niciun om al legii nu a ieşit până acum public pentru a oferi reacţii oficiale ale anchetatorilor, presa, publicul şi apropiaţii lui Răzvan Ciobanu fac tot felul de speculaţii şi vorbesc zilnic despre moartea acestuia.

Iniţial, Dan Capatos a afirmat în emisiunea lui de la Antena 1 că are informaţii potrivit cărora anchetatorii iau în calcul trei ipoteze în privinţa morţii lui Răzvan Ciobanu: accident,crimă şi sinucidere. Însă, odată cu trecerea timpului, moderatorul emisiunii „Xtra Night Show“ a dezvăluit că ar rămâne în picioare doar două ipoteze, accidentul şi crima, dar oamenii legii merg mai mult pe prima variantă.

În ciuda celor spuse de Dan Capatos, se pare că în ultimele zile a căpătat contur şi varianat care fusese exploatată cel mai puţin: Răzvan Ciobanu s-a sinucis! Deşi mulţi apropiaţi ai designerului afirmă că acesta nu avea gânduri suicidale, chiar dacă trecea printr-o perioadă foarte grea a vieţii lui, există şi voci care spun că Răzvan Ciobanu a vrut să se sinucidă.

„Îmi zicea că nu mănâncă, că nu a mâncat de trei zile. El spunea că nu mai vrea să mai trăiească, dar în mod conştient nu ştiu dacă ar fi făcut acest lucru. El a spus la un moment dat că a încercat să se sinucidă“, a spus pentru Antena Stars o apropiată de-a designerului, Dana Lucan.

Aceasta a fost completată şi de un alt apropiat al lui Răzvan Ciobanu: „Puţini ştiu că designerul a încercat să termine socotelile cu viaţa anul trecut. Ne spunea că el nu mai poate supravieţui aşa, cu datorii şi fără dragoste“. Iar un alt prieten al designerului spunea pentru Wowbiz că Răzvan Ciobanu „nu mai era el, părea pe altă lume şi nici nu mai încerca să se schimbe“.