Vedete

Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accidentul mortal! Confirmarea a venit de la medicii legişti

Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accidentul mortal! Confirmarea a venit de la medicii legişti

Informaţii noi privind moartea designerului Răzvan Ciobanu ies la iveală, după ce medicii legişti au încheiat autopsia: vedeta ar fi consumat droguri înainte de a se urca la volan!

Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea şi de la Antena 3, testele rapide ale autopsiei au arătat că Răzvan Ciobanu avea droguri în organism în momentul în care a avut loc accidentul mortal, însă aceste rezultate sunt preliminarii. Urmează ca în următoarele trei săptămâni să iasă rezultatele finale ale analizelor toxicologice , iar acestea le pot contrazice pe cele rapide, după cum s-a mai întâmplat şi în alte cazuri în trecut. Însă, dacă se va confirma că Răzvan Ciobanu consumase droguri, peste trei săptămâni vom putea afla şi ce fel de substanţe interzise avea el în corp.

„E posibil ca aceasta să fie cauza accidentului. Tot comportamentul lui, deplasarea maşinii înainte de accident, faptul că a greşit drumul, faptul că s-a rătăcit şi s-a întors, iar pe urmă traiectoria maşinii a fost ciudată, conduce la această ipoteză. Nu era niciun semn că a adormit la volan, ci faptul că a condus într-o stare euforică. Nu sunt cunoscător în reacţiile pe care le are o persoană care consumă droguri. Sunt tot felul de forme de droguri, la fel şi reacţia oamenilor. Nu ştiu ce fel de droguri a consumat, reacţia poate fi şi aproape de o comă alcoolică. A condus într-o stare de semiconştienţă şi a mers atâta timp pe câmp. Oricum ar sta situaţia, dacă Răzvan Ciobanu ar fi purtat centura, ar fi trăit“, a spus pilotul Titi Aur pentru Antena 3.

Potrivit surselor citate, medicii legişti au depistat că Răzvan Ciobanu a suferit o puternică hemoragie la cap, iar decesul lui a survenit în urma loviturii de la cap.

Modifică Setările