Gossip

Răzvan Ciobanu, ”cărăuş” de droguri la Sunwaves? Ce puşcăriaş periculos îi furniza droguri?

Răzvan Ciobanu, ”cărăuş” de droguri la Sunwaves? Ce puşcăriaş periculos îi furniza droguri?

I-au plăcut luxul şi opulenţa şi şi-a creat singur un imperiu în domeniul modei. Declinul, însă, a venit la pachet cu dependenţa de droguri şi o depresie pe fondul căreia regretatul designer n-a mai putut niciodată să recupereze frâiele vieţii sale.

În emisiunea de aseară moderată de Dan Capatos, şi difuzată de Antena 1, s-au prezentat mai multe detalii despre implicarea lui Răzvan Ciobanu în reţeaua de droguri din România. Jurnalistul a reamintit telespectatorilor un video în care Răzvan Ciobanu îşi recunoştea dependenţa de cocaină, dar şi legătura cu un personaj (n.r. Raj) cu antecedente penale.

În filmarea care datează din martie 2010, Dan Capatos îl prezenta pe Raj, pe numele lui real Vasile Ciobanu, ca fiind cel care i-a dat droguri designerului şi care avea de recuperat 800 de dolari de la acesta. Aseară, jurnalistul a susţinut că a fost contactat de colegul de celulă al lui Raj, care i-a mărturisit că puşcăriaşul a fost cel care i-a furnizat şi-n ultima vreme droguri designerului.

Potrivit acestui coleg de celulă, Raj a continuat să-i ofere lui Răzvan droguri şi după anul 2018. Deci, la 7 ani după ce Răzvan făcea această confesiune (n.r. scapă de dependeţa de droguri), se pare că după ce s-a întors din LA a picat în acelaj anturaj al lui Raj”, spune Dan Capatos în emisiunea ”Xtra Night Show”, pe care o moderează.

Dan Capatos susţine că acelaşi coleg de celulă i-a mărturisit şi că Răzvan Ciobanu era un fel de ”cărăuş” de droguri la festivalul Sunwaves: ”Spune cu subiect şi predicat, şi dacă va accepta îl vom şi înregistra, că Răzvan Ciobanu avea şi acţiuni de tip ”cărăuşie”. (...) În cercul de consumatori şi distribuitori se crede că Răzvan Ciobanu a fost un fel de cărăuş fix la Sunwaves”.

Şi jurnalista Mara Bănică oferă mai multe detalii despre identitatea acestui puşcăriaj care a avut o influenţă nefastă asupra lui Răzvan Ciobanu: ”Din câte ştiut eu, Raj este deja la a treia arestare pe trafic de droguri. La ultima arestare, în 2016, el a prezentat poliţiştilor zece nume, printre care şi cel al lui Răzvan, cărora susţine că le-a vândut droguri. Numele au fost verificate de poliţişti, inclusiv cel al lui Răzvan”. Vezi ce mai spune jurnalista în video de mai jos:

Modifică Setările