Vedete

Răzvan Ciobanu, complet transformat după ce a slăbit 50 de kilograme. Iată-l la OK! Golden Night

Răzvan Ciobanu, complet transformat după ce a slăbit 50 de kilograme. Iată-l la OK! Golden Night camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ieri seară, vedetele autohtone au răspuns pozitiv invitaţiei lansate de revista OK! pentru a petrece o noapte glamour la Face Club din Capitală. Printre numele sonore s-a regăsit şi cel al designerului Răzvan Ciobanu.

Celebrul designer a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultimele luni, reuşind să topească nu mai puţin de 50 de kilograme. La OK! Golden Night, Răzvan Ciobanu a făcut furori cu noua siluetă, dar şi cu outfitul lui elegant.

Designerul n-a ascuns, însă, nici faptul că a călcat pragul doctorului estetician pentru a-şi face diverse tratamente. Răzvan Ciobanu a admis că e adeptul îmbunătăţirilor fizice, dezvăluind, anterior, că a apelat la terapia ”Dracula”, care reprezintă injectarea în piele a unui amestec format din plasmă îmbogăţită cu trombrocite şi la acid hialuronic. "Nu mai sunt dependent de creme pentru faţă de mulţi ani, cam de când am descoperit botox-ul şi procedurile anti-ageing. Cât de curând am să ajung expert în tratamente anti-ageing", a recunoscut creatorul de modă şi pe contul lui de Facebook.

 

Modifică Setările