News

Răzvan Ciobanu, discuţie incredibilă cu trei persoane, înainte de a muri: „Era ca un câine certat. Avea nevoie de ajutor“

Răzvan Ciobanu, discuţie incredibilă cu trei persoane, înainte de a muri: „Era ca un câine certat. Avea nevoie de ajutor“ camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Moartea lui Răzvan Ciobanu ridică în continuare multe semne de întrebare şi are multe ecouri în presă, iar în fiecare zi apar noi martori care vorbesc despre ultimele momente din viaţa celebrului designer.

Potrivit celor de la Antena 1, duminică, în jurul orei 17.00, cu doar câteva ore înainte ca Răzvan Ciobanu să moară, creatorul de modă s-a întâlnit cu trei persoane într-o parcare din Constanţa, una dintre acestea fiind posibil să fie Sorin Oprea. Iar aceste persoane l-au certat pe Răzvan Ciobanu, chiar dacă martorul spune că designerul părea mai mult că are nevoie de ajutor, fiind supărat şi obosit.

„Pe la ora 17.00, Răzvan avea o discuţie mai puţin amicală în parcarea de la Summerland cu domnul acela cu păr mai lung (n.r.: Sorin Oprea). Erau cu două maşini, un SUV, dar nu un Range, ci un Touareg, mi se pare, şi un Renault. Părea că Răzvan era certat de cei cu care era. Era cu o femeie tânără şi mai micuţă de înălţime. Primul a ajuns la maşină Răzvan. Era foarte supărat, obosit, o stare ciudată, încât oricine l-ar fi întrebat dacă este bine sau dacă are nevoie de ajutor. Ei l-au luat la rost când au venit. Dar nu ca o ceartă, pentru că nu se auzeau strigăte, dar modul acela de reproşuri. Omul acela avea nevoie de ajutor, iar el, Răzvan, era ca un câine certat de stăpân. Răzvan avea nevoie categoric de ajutor psihic. Nu trebuie luată ca pe o jignire, ci mai degrabă ca pe o stare de spirit. Erau patru persoane în total“, a spus, la „Acces direct“, un martor.

Modifică Setările