Gossip

Răzvan Ciobanu se pregăteşte să fie operat

Răzvan Ciobanu se pregăteşte să fie operat

Răzvan Ciobanu a slăbit 87 de kilograme.

După ce a slăbit spectaculos, creatorul de modă român vrea să scape de excesul de piele atât de insestetic.

Răzvan Ciobanu a ajuns de nerecunoscut, după ce a reuşit să slăbească nu mai puţin de 87 de kilograme – adică greutatea normală a unui bărbat!

„Oamenii au ajuns să se uite în farfuria mea să vadă ce mănânc. Eram la masă cu nişte prieteni şi comandasem mămăligă cu brânză şi smântână. «Adică ăsta a slăbit atât şi mănâncă aşa ceva?». Am cinci mese pe zi, mănânc carne, legume, brânză etc. Eu nu sunt cu cantităţile mici. Mănânc până mă satur. Aşa funcţionează la mine, eu nu pot să ţin o dietă cu 100 de grame de ceva. Dar nu mănânc nimic făinos, carbohidraţi, mai ales în perioada de întreţinere“, povestea Răzvan Ciobanu într-o emisiune.

Razvan-Ciobanu-operatie
„Oamenii au ajuns să se uite în farfuria mea să vadă ce mănânc".

Acum, designerul cântăreşte 78 de kilograme şi, din cauză că slăbirea l-a lăsat cu semne insestetice, precum surplusul de piele, vrea să se lase pe mâna medicilor esteticieni.

„Răzvan îşi va tăia pielea de pe abdomen, de la braţe şi de pe unde mai e nevoie, începând cu această toamnă. A slăbit mult şi chiar dacă facă sport mult, de excesul de piele nu va scăpa, singura variantă fiind cutitul. A şi discutat cu câţiva medici, a făcut analize şi investigaţii, iar în curând se va programa la operaţie. Când slăbeşti atâtea kilograme nu ai cum să nu rămâi cu surplus de piele“, susţin surse din anturajul lui Răzvan Ciobanu pentru wowbiz.ro.

Razvan-Ciobanu-a-slabit-87kg
Acum, creatorul de modă cântăreşte 78 de kilograme.

Foto: pagina personală

Modifică Setările