News

Răzvan de la „Insula iubirii“, mesaj emoţionant pentru fosta lui iubită, Cati: Îţi mulţumesc pentru...

Răzvan de la „Insula iubirii“, mesaj emoţionant pentru fosta lui iubită, Cati: Îţi mulţumesc pentru...

„Insula iubirii“ din acest an a oferit moment de neuitat, atât pentru concurenţi, cât şi pentru public. Cei mai huliţi concurenţi de către public au fost, fără doar şi poate, Răzvan, partenerul lui Cati, şi Hanne, partenera lui Bogdan.

Dacă pe Hanne au numit-o toţi o persoană falsă, Răzvan a fost considerat cel mai mincinos concurent. Cu toate acestea, se pare că partenerul lui Cati a învăţat ceva din experienţa „Insula iubirii“ şi, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu femeia alături de care a ajuns în Thailanda, pare că are în continuare sentimente pentru ea.

Răzvan şi Cati s-ar fi despărţit imediat după ce au ajuns în România, în urmă cu mai bine de jumătate de an, însă acum el a decis să-I lase un mesaj emoţionant fostei iubite.

„Îţi las aceste cuvinte, draga mea! Ştiu că ne-am iubit mult şi mai ştiu că am fost un nenorocit faţă de tine şi ai stat lângă mine când mi-a fost greu, rău sau te înşelam. Ştiu că ai picat în ispită cu un sărut şi nu îţi port duşmănie. Poate meritam mai mult, la câte mi-ai suportat în doi ani ! Am învăţat din relaţia cu tine să ofer unei femei atenţie, calmitate, romantism şi respect.. atunci când este nevoie! Îţi mulţumesc pentru toate clipele frumoase petrecute între noi în doi ani şi am să le uit pe cele urâte! Îţi mulţumesc pentru lecţia învăţată! O lectie de viaţă foarte bună! Învăţaţi şi voi ceva din greşelile altora! O zi cât mai plăcută“, a scris Răzvan pe pagina de Facebook a lui Cati.

Modifică Setările