Evenimente

Răzvan Fodor, emisiune nouă la Antena1

Răzvan Fodor, emisiune nouă la Antena1

Răzvan Fodor păşeşte pe urmele lui Virgil Ianţu.  Şarmantul brunet se va afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, faţă în faţă cu puştii despre care se spune că vor schimba radical lumea în care trăim.

Fiecare episod va aborda teme incitante pentru cei mici, iar provocarea lor va fi să îşi spună părerile despre subiecte complexe, ce nu fac încă parte din universul lor. Ce este căsătoria, de ce se despart oamenii, ce înseamnă maturitatea, de ce există legile, ce înseamnă dragostea şi cine o aduce în viaţa noastră sau ce sfaturi au pentru părinţi sunt doar o parte dintre întrebările cheie pe care Răzvan Fodor le-a pregătit pentru copiii invitaţi la Alpha Kids.

”Fiecare generaţie are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generaţia Y. Copiii născuţi după 2010 sunt generaţia Alpha şi se spune că ei fac parte din generaţia care va schimba lumea, aşa că am fost curioşi să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Şi mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor şi până la puşti care îşi dedică deja viaţa pentru a salva planeta pe care trăim. Aşa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educaţia este extrem de impotantă, iar implicarea părinţilor este esenţială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generaţie, suntem salvaţi”, spune Răzvan Fodor.

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente pline de haz. O cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante şi le va testa reacţiile pentru a observa cum fac faţă la diverse provocări.

 

Modifică Setările